17 12
發新話題

H.A.W.X SAVED DUMPfile to "c:\progam fils...HAWX.exe.dmp 解決方法

[Close]

H.A.W.X SAVED DUMPfile to "c:\progam fils...HAWX.exe.dmp 解決方法

小弟已經搵到解決方法,但未經測試,但相信方法可行,如要轉帖,請所有格式內容原文轉帖,謝謝

按我下載軟件

其實有咩用=.=?

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-3-20 10:51 發表
其實有咩用=.=?
有好多人一開game就會彈出泥......完全玩唔到
就要咁做

今晚可以一起玩..

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-20 12:13 發表
今晚可以一起玩..
版主戰?! XD

既係點用噶個軟件  我down左唔識用喎= =

引用:
原帖由 joesph302 於 2009-3-21 12:19 發表
既係點用噶個軟件  我down左唔識用喎= =
入面有個叫教學既url
去睇

引用:
原帖由 victor06 於 2009-3-20 18:18 發表

版主戰?! XD
alan  成日欺负新手。。

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-21 18:16 發表

alan  成日欺负新手。。
管理員都蝦新手

個網上唔到~~~~~~~~~~

==============================
  蚔狨NETSHOW蹦抭 蚔牁訧埭踱  
          酐  堤         
==============================

唳掛摯假蚾佽隴ㄩ

1﹜蔚※GBT_setup.ex§腔恅璃綴袟靡蜊峈.exe撈褫假蚾﹝

2﹜蚔牁峈stame唳掛秶釬ㄛ俇淕拸刉熬..假蚾繚噤祥癹笢荎恅靡ㄛ假蚾俇撈褫蚔牁﹝

3﹜枑尨ㄩ假蚾奀潔剒15煦笘酘衵ㄛ8.5G腔茞攫諾潔...荌秞雄賒拸蔥窐ㄛ徹部曄歙衄笢恅趼躉﹝

4﹜蚔牁眒淕磁賸郔陔腔※蚔狨菴媼唳党淏淏宒犖趙硃間§涴爵扂蠅覜郅坻蠅釓犖趙聆彸葆堤﹝

蛁ㄩCHECKSUM.md5恅璃蚚恅掛湖羲褫眕苺勤狟婥恅璃腔俇淕硉﹝

==========================================================================

renxufeng@Netshow@GBT

引用:
原帖由 vviitto 於 2009-4-30 22:25 發表
  蚔狨NETSHOW蹦抭 蚔牁訧埭踱  
          酐  堤         

唳掛摯假蚾佽隴ㄩ

1﹜蔚※GBT_setup.ex§腔恅璃綴袟靡蜊峈.exe撈褫假蚾﹝

2﹜蚔牁峈stam ...
我這亂碼@@

板主點解個個psot都去左cs的呢?

我看看...THX

17 12
發新話題