發新話題

[更新] Left 4 Dead 最新vLan 官方下載patch (26/03/2009更新)

[Close]

[更新] Left 4 Dead 最新vLan 官方下載patch (26/03/2009更新)

此更新檔已包括以往所有L4D 之更新.
更新內容:
客戶端

· 對抗模式下增設近身肉搏疲勞指數,玩家揮舞槍托時會在HUD界面下看到一個冷卻時間指示

· Boomer的嘔吐物現能穿透殭屍雜兵群

· 解決了某些環繞音效在提供示警信息方面的問題

· 修正了從Windows Vista系統下退出遊戲所遭遇到的罕見程序崩潰問題

· 修正了完成所有專家級成就卻未能如願獲得的錯誤狀況

服務器端
(略)

Xbox 360版將隨4月21日發佈的「救生包」DLC作上述修正,Valve的計劃是更頻密地改進PC版本,累積到一定程度後打包應用於Xbox 360平台。

為配合SDK開發套件發佈在即,社群服務器現已就緒。兩個平台在這方面唯一的區別就是(多人模式下的)玩家快速匹配問題,將來會有專文探討PC平台的玩家匹配規劃。

公司還時刻關注遊戲更新後的戰局技術統計,比如在確定由誰來扮演更為主動的殭屍方的問題上,現已設定為依照上一輪對陣雙方的比分來決定,得分領先的隊伍被指派扮演倖存者,讓落後方獲得追平比分甚至反超的機會——僅這一個小小的改動就使遊戲打完全局的比率提升了5%。

下載:
IPVE vLan 官方下載點: 暫停下載
Badongo下載點: 點我下載
Ziddu下載點: 點我下載
Rayfile下載點: 點我下載   (需用Raysource 下載)
Rapidshare下載點: 點我下載
Megaupload下載點: 點我下載
FileFront下載點: 點我下載
Sendspace下載點: 點我下載
VSPACE.cc 下載點:點我下載
u-file 下載點(由會員 - hongkane提供):點我下載

樓主

我由尋晚開始到而家,

入自己server/人地server都好, 條bar到80%就噗返出main menu

我無搞過任何野架.. 會係出左咩事

我都係牙,自己昸場/入人地場都唔得
就算連單機場都玩唔到
試下更新呢個野睇下情況改唔改善到先~

D檔案放係邊

咩檔黎..download完 又唔知放係邊

下載完放係開左佢黎更新就得了~

引用:
原帖由 卜街專員 於 2009-3-26 16:32 發表
樓主

我由尋晚開始到而家,

入自己server/人地server都好, 條bar到80%就噗返出main menu

我無搞過任何野架.. 會係出左咩事
你用緊咩版本L4D?

用咩開個檔???????????

引用:
原帖由 cykcwhk1 於 2009-3-26 05:15 PM 發表
用咩開個檔???????????
個檔係exe檔.直接開啟就ok
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

呢個更新完玩到??!定會停係到??!
請講清楚俾大家聽!!thx!!!

引用:
原帖由 hiufung0123 於 2009-3-26 16:38 發表
我都係牙,自己昸場/入人地場都唔得
就算連單機場都玩唔到
試下更新呢個野睇下情況改唔改善到先~
我都有咁既情況.............

安完就開唔到game..............

引用:
原帖由 harryemma 於 2009-3-26 05:50 PM 發表
安完就開唔到game..............
請確認閣下所使用之"L4D 安裝主程式"是屬於何人發佈

如原本使用有缺憾之安裝程式 後使用Vlan更新檔 而發生問題  怒不負責
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-3-26 17:01 發表

你用緊咩版本L4D?
我裝左樓主既更新檔之後, 問題就解決左 THANKS

不過我朋友就出另一個問題..

佢見唔到人地d server, 淨係響240人既room先會見到1 ~ 2個server

佢已經裝左樓主既更新檔, 尋日佢仲好地地

PS: 順帶一問, 點先知道自己係咩版本??

引用:
原帖由 卜街專員 於 2009-3-26 05:57 PM 發表

我裝左樓主既更新檔之後, 問題就解決左 THANKS

不過我朋友就出另一個問題..

佢見唔到人地d server, 淨係響240人既room先會見到1 ~ 2個server

佢已經裝左樓主既更新檔, 尋日佢仲好地地

PS: 順帶一問 ...
請你朋友check一check佢個"L4D安裝主程式"係唔係完整.因為舊時有D臨時玩到既FILE 更新多幾次之後就會發現有缺憾...

想知自己VERSION係乜.請開GAME然後入單機版嚮~度望向右上角

有寫engine build :3790 Left 4 Dead:1.0.1.1
Gaming Live

發新話題