發新話題

[更新] Left 4 Dead 最新vLan 官方下載patch (26/03/2009更新)

[Close]
全係傻佬版-_-?

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-3-26 18:01 發表

請你朋友check一check佢個"L4D安裝主程式"係唔係完整.因為舊時有D臨時玩到既FILE 更新多幾次之後就會發現有缺憾...

想知自己VERSION係乜.請開GAME然後入單機版嚮~度望向右上角

有寫engine build :3790 Left 4 D ...
唔明,是否進行單機戰役,根住點睇呀

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-3-26 18:04 發表
全係傻佬版-_-?
全部都係

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-3-26 18:01 發表

請你朋友check一check佢個"L4D安裝主程式"係唔係完整.因為舊時有D臨時玩到既FILE 更新多幾次之後就會發現有缺憾...

想知自己VERSION係乜.請開GAME然後入單機版嚮~度望向右上角

有寫engine build :3790 Left 4 D ...
咁可唔可以提供返一個完整既安裝程式俾我地呀??

我想問呢個主程式之前駛唔駛更新番以前果D?? 定係呢個程式已經包括哂以前的更新??

我都想要...我都係80%之後load唔到...

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-3-26 18:18 發表
我想問呢個主程式之前駛唔駛更新番以前果D?? 定係呢個程式已經包括哂以前的更新??
已經包晒, 並唔需要下載之前既更新

對抗模式下增設近身肉搏疲勞指數,玩家揮舞槍托時會在HUD界面下看到一個冷卻時間指示

呢項更新簡直屈機xD!!!對抗又難左好多lu~~
打hunter又難左lu~.~"....
d人物開始接近現實喪屍環境@_@!!!
隻game已經好奇怪~~果4個主角可以係咁多喪屍中生存簡直係超人-_-!!!
4個都唔會有咩特殊技能~~咁多喪屍都可以殺佢地唔死~.~"''(d喪屍已經係強化版[識跑識跳= =!!!])

引用:
原帖由 kennedy852 於 2009-3-26 06:41 PM 發表
對抗模式下增設近身肉搏疲勞指數,玩家揮舞槍托時會在HUD界面下看到一個冷卻時間指示

呢項更新簡直屈機xD!!!對抗又難左好多lu~~
打hunter又難左lu~.~"....
d人物開始接近現實喪屍環境@_@!!!
隻game已經好奇怪~~果4個 ...
其實打hunter一樣係可以靠推.只係你變左要睇準黎推.
唔可以再亂推

game就係game..雖然怪既setting已經盡量配合現實.
但係人唔可以生存既話隻game就已經冇意義

個人認為.呢隻game最屈機既setting係..推....除左witch同tank之外..可以除決一切

最屈機係若衣都推得咁勁!明明係一條女!仲要瘦猛猛
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

我唔明要放係邊,我開左個檔之後禁修正佢就不斷彈ERROR,可唔可以講明D

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-3-26 18:47 發表

其實打hunter一樣係可以靠推.只係你變左要睇準黎推.
唔可以再亂推

game就係game..雖然怪既setting已經盡量配合現實.
但係人唔可以生存既話隻game就已經冇意義

個人認為.呢隻game最屈機既setting係..推....除左wit ...
或者GM可以考慮下加d特殊技能俾每個人物都唔錯丫-.-"...
例如Franic推槍大力d(mean範圍大少少),Zoey聽力強d可以聽遠d既野,阿伯用M16上彈快少少or準心高d,Louis跑得快d(好岩Louis...硬係覺得佢整係識逃走-.-)
都唔錯丫咁樣-.-"....
咁既組合都可以話係隻game入面咁多喪屍既環境下生存到既理由之一=.="....
hunter既問題只係話禁制果時,d人痴埋個個猛推到冇力既情況下,被hunter屈-_-
一般黎講都好易推得開hunter= .=...反正hunter而家攻擊力低左咁多../ .\"

引用:
原帖由 ansonhui321 於 2009-3-26 18:56 發表
我唔明要放係邊,我開左個檔之後禁修正佢就不斷彈ERROR,可唔可以講明D
dl vlan果條link啦-_-....我更新完了~~
可能你dl果陣個程式壞左掛-.-....

引用:
原帖由 kennedy852 於 2009-3-26 06:56 PM 發表

或者GM可以考慮下加d特殊技能俾每個人物都唔錯丫-.-"...
例如Franic推槍大力d(mean範圍大少少),Zoey聽力強d可以聽遠d既野,阿伯用M16上彈快少少or準心高d,Louis跑得快d(好岩Louis...硬係覺得佢整係識逃走-.-)
都唔錯 ...
呢d問題我諗你要問返steam正版果度改 '
畢竟隻game原本唔係vlan出我地只可以跟住個正版去做更新破解
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

暫停dl= =wo......

勁小人更新好似~~
快D叫哂D人更新啦

發新話題