發新話題

[更新] Left 4 Dead 最新vLan 官方下載patch (26/03/2009更新)

[Close]
引用:
原帖由 ansonhui321 於 2009-3-26 06:59 PM 發表
暫停dl= =wo......
一共有7個下載點供下載.都是同一個檔案.只是官方那個檔案暫時停止供給下載.
因為太大量的流量令到vlan 論壇運作緩慢.特有此案
引用:
原帖由 ansonhui321 於 2009-3-26 06:56 PM 發表
我唔明要放係邊,我開左個檔之後禁修正佢就不斷彈ERROR,可唔可以講明D
請先將steam及L4D及Vlan 關閉
開啟更新檔
並請確認閣下之L4D 安裝路徑是否
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead
因為此更新檔之預設路徑為以上  如果與閣下的L4D 路徑不相同.請自行作出修改
然後再按修正.

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

之前dl左官網果個唔得,希望第二個得啦

原來要熄晒D野= =搞到我dl另一個

引用:
原帖由 ansonhui321 於 2009-3-26 07:08 PM 發表
原來要熄晒D野= =搞到我dl另一個
好簡單一樣野.你唔熄佢D FILE開緊你點覆蓋.﹏.
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

對抗模式下增設近身肉搏疲勞指數,玩家揮舞槍托時會在HUD界面下看到一個冷卻時間指示

唔明

引用:
原帖由 ansonhui321 於 2009-3-26 07:16 PM 發表
對抗模式下增設近身肉搏疲勞指數,玩家揮舞槍托時會在HUD界面下看到一個冷卻時間指示

唔明
即係推大概5下左右會彈個圈出黎就好似Boomer 回噴人果個圈咁

要個圈回完先可以繼續推
Gaming Live

裝完咩都唔洗整就玩得?

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-3-26 19:17 發表

即係推大概5下左右會彈個圈出黎就好似Boomer 回噴人果個圈咁

要個圈回完先可以繼續推
咁咪廢左好多lo

得唔得上傳vspace 因為d link 下載得好慢- -"

引用:
原帖由 wade4040 於 2009-3-26 19:19 發表
裝完咩都唔洗整就玩得?
裝完~記得要開番Steam 同vLan 先玩得

更新完 隻game冇聲 請問點樣解決

引用:
原帖由 NeVeR_FiSh 於 2009-3-26 19:29 發表
更新完 隻game冇聲 請問點樣解決
請每次更新
都去設定到望一望

每次都有同類問題提出=.=

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-3-26 19:28 發表

裝完~記得要開番Steam 同vLan 先玩得
唔洗講啦依d

回復 42# 的帖子

全部都拉到最大了

引用:
原帖由 zxc5354 於 2009-3-26 19:27 發表
得唔得上傳vspace 因為d link 下載得好慢- -"
已提供, 請到頂post 下載

發新話題