發新話題

[更新] Left 4 Dead 最新vLan 官方下載patch (26/03/2009更新)

[Close]
引用:
原帖由 洛晴 於 2009-3-26 19:04 發表

一共有7個下載點供下載.都是同一個檔案.只是官方那個檔案暫時停止供給下載.
因為太大量的流量令到vlan 論壇運作緩慢.特有此案

請先將steam及L4D及Vlan 關閉
開啟更新檔
並請確認閣下之L4D 安裝路徑是否
C:\Pr ...
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead
我根本無common\left 4 dead呢兩個files呢
應該點解決?

引用:
原帖由 NeVeR_FiSh 於 2009-3-26 07:37 PM 發表
全部都拉到最大了
請問閣下
\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\Sound
此檔內之檔案容量是多少MB?!
引用:
原帖由 debe236 於 2009-3-26 07:41 PM 發表

C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead
我根本無common\left 4 dead呢兩個files呢
應該點解決?
請問你是已經安裝了L4D嗎

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

已解決       原來 缺小了sound folder

回復 47# 的帖子

我將 個sound folder copy番落去就ok了

引用:
原帖由 debe236 於 2009-3-26 19:41 發表

應該點解決?
咁你個left 4 Dead 裝左係邊丫?

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-3-26 19:44 發表

咁你個left 4 Dead 裝左係邊丫?

最多Game 既原始安裝有left4dead呢兩個file

..............你未裝l4d?

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-3-26 19:54 發表
..............你未裝l4d?
當然裝左…
係唔知點解係無呢兩個files

我之前都係逐個file update

引用:
原帖由 debe236 於 2009-3-26 07:51 PM 發表

最多Game 既原始安裝有left4dead呢兩個file
未裝L4D又點樣更新呢...

這一巴掌是代各版主打你

這一巴掌是為了你回POST的論壇資料打你

最後這十巴掌是為了我自己而打你

開玩笑的不要介意.不過你沒安裝又怎麼更新呢.﹏.

如果裝左一定有果2個檔= =...再5係就係你當左STEAM係L4D,,,所以以為裝左
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 debe236 於 2009-3-26 19:57 發表

當然裝左…
係唔知點解係無呢兩個files

我之前都係逐個file update
咁你l4d 的資料放左係邊?
我地出既更新係會包晒以往既更新...

一個更新檔要94MB,搞咩鬼呀??

仲有下載完,係咪有個.exe檔,之後選擇路徑

還是下載用,有幾個檔案,之後將佢複製落

??

係邊一隻??

引用:
原帖由 ben20034 於 2009-3-26 07:59 PM 發表
一個更新檔要94MB,搞咩鬼呀??

仲有下載完係咪,有個.exe檔,之後選擇路徑

還是下載用,有幾個檔案,將佢複製落

C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 d ...
一個更新檔包晒過去咁多次更新既檔案!所以有94MB!
有個EXE檔.開左佢.熄晒所有STEAM同L4D有關既程式..然後按修正.完成.關閉
Gaming Live

回復 56# 的帖子

呢個更新係包埋以往既更新, 費事你地第時想搵番d 更新搵唔到.
搞咩?
下載完之後double click 開啟, 之後扲修正就可以了

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-3-26 19:58 發表

咁你l4d 的資料放左係邊?
我地出既更新係會包晒以往既更新...
Um…之前我好似逐個分開放

F:\Left 4 Dead\bin
F:\Left 4 Dead\left4dead\left4dead

引用:
原帖由 debe236 於 2009-3-26 08:03 PM 發表

Um…之前我好似逐個分開放

F:\Left 4 Dead\bin
F:\Left 4 Dead\left4dead\left4dead
咁你已經講左個路徑出黎啦\﹏/

咪就係將個檔案裝嚮f:\度囉  

個更新檔未按修正果陣個路徑可以改架

Gaming Live

發新話題