發新話題

[更新] Left 4 Dead 最新vLan 官方下載patch (26/03/2009更新)

[Close]
引用:
原帖由 洛晴 於 2009-3-26 20:05 發表

咁你已經講左個路徑出黎啦\﹏/

咪就係將個檔案裝嚮f:\度囉  

個更新檔未按修正果陣個路徑可以改架
試過成功修正到一次 但入Game睇到仲係3777- -"
而家試下跟common/left 4 dead呢個file  自已開過睇下得唔得

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-3-26 20:01 發表

一個更新檔包晒過去咁多次更新既檔案!所以有94MB!
有個EXE檔.開左佢.熄晒所有STEAM同L4D有關既程式..然後按修正.完成.關閉
沒有單一更新版??

引用:
原帖由 ben20034 於 2009-3-26 08:13 PM 發表

沒有單一更新版??
這個更新檔案可以直接將舊有更新檔重新更新一次.

街人給的更新檔很多bug的= =..這樣比較好.而且大概不會設定單一更新檔

不然新玩家就要逐個逐個更新檔下載了
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

點解官方暫停下載?

引用:
原帖由 cls4420 於 2009-3-26 08:20 PM 發表
點解官方暫停下載?
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=101382&page=4&fromuid=855062#pid1022798

請觀看此回覆
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

點睇自己係咩版本???

引用:
原帖由 3d03 於 2009-3-26 08:32 PM 發表
點睇自己係咩版本???
入game按~ 打version
或者入game入人地場or單機按~看右上角
Gaming Live

更新左都仲係 3777 ?.?

引用:
原帖由 henryysh531 於 2009-3-26 08:37 PM 發表
更新左都仲係 3777 ?.?
我用樓主個更新檔之後入game打version係寫住咁樣架啵.﹏.

Version 1.0.1.1 (left4dead)
Exe build: 10:54:27 Mar 24 2009 (3790) (500)

同一個檔案.更新後的結果不一樣?!會不會是閣下更新程序有誤?!
Gaming Live

唔知喇, 唯有試多次啦.....

都係唔得
慢慢研究下先…

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-3-26 20:16 發表

這個更新檔案可以直接將舊有更新檔重新更新一次.

街人給的更新檔很多bug的= =..這樣比較好.而且大概不會設定單一更新檔

不然新玩家就要逐個逐個更新檔下載了 ...
你係咪話緊某論壇既Left 4 Dead 免安裝主程式(網上對戰版),還是之前你地比果d更新檔有BUG??

如果真係唔單一,就有排下載了

引用:
原帖由 debe236 於 2009-3-26 21:17 發表
都係唔得
慢慢研究下先…
我初頭都唔得(因我的file唔係放係預設位,放左D:\),
更新完都係3777(我有把更新檔的路徑改左做D:\的),
最後我發現更新檔就算改左路徑(如改做D:\)都會好搞笑咁只會係C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead度更新,
結果我把所有left 4 dead的檔案放在
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead度,
再運行更新檔便成功更新3790
我想我的做法可以幫到你~~

引用:
原帖由 ben20034 於 2009-3-26 09:59 PM 發表

你係咪話緊某論壇既Left 4 Dead 免安裝主程式(網上對戰版),還是之前你地比果d更新檔有BUG??

如果真係唔單一,就有排下載了
2者皆非

我沒指名道姓對方所提出的更新檔

也不是之前我們提供的更新檔有bug.

而是上一次更新時

大家無視版主給予的更新檔.而去載分別由4個用戶所發佈的更新檔.結果出現大量問題post

而且在3777檔更新之前.有好幾次更新是不需要更新也可繼續進行遊戲.

導致部份用戶在更新3777之後出現問題.亦即係在3777之前跳過了好多次更新

我們負責製作更新檔的版主一直以來都是將所有過往更新檔集合在同一個檔案裡

以免玩家有任何遺溜之更新程序.以給予用戶最完整的更新

為的是方便新玩家更新.才九十幾mb.我不覺得會下載很久.除非.垃圾寬頻
Gaming Live

比你講中左,我屋企真係用緊垃圾寬頻

發新話題