發新話題

[更新] Left 4 Dead 最新vLan 官方下載patch (26/03/2009更新)

[Close]
IPVE vLan 官方下載點快d開返啦其他載點都好慢..............

=''=請問vlan官方下載點幾時開翻?前日又玩翻L4D(無玩幾個星期...)....果頭更新完3777........估唔到咁快又有新更新/...\

安完洗唔洗破解STEAM一次??

引用:
原帖由 chuntz 於 2009-3-27 12:57 AM 發表
安完洗唔洗破解STEAM一次??
更新檔安裝完成後無需再破解steam
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

我有樣野想問...3790話會更新左托槍既event,但係點解我更新完都可以不停咁托既???

我更新左之後~
入到人地開既場,
入到自己開既場~
不過人地入唔到我開個場= =.....
知唔知咩事@@?

引用:
原帖由 ~首男~ 於 2009-3-27 01:55 AM 發表
我有樣野想問...3790話會更新左托槍既event,但係點解我更新完都可以不停咁托既???
請看清楚更新內容.只係對抗模式有托槍修改.coop模式會繼續無限托槍
引用:
原帖由 spiderx 於 2009-3-27 02:07 AM 發表
我更新左之後~
入到人地開既場,
入到自己開既場~
不過人地入唔到我開個場= =.....
知唔知咩事@@?
留意更新後setting 應該會重設..睇清楚係咪選取左區域網絡
如果確認係選取區域網絡既話...請於開ser程式命令列 輸入version
輸入version後彈出之句子請貼出來給我們看看.﹏.

如果檔案正常的話
應該會出現

Version 1.0.1.1 (left4dead)
Exe build: 10:54:27 Mar 24 2009 (3790) (500)

我們需要首先確認不是檔案問題.再作其他分析.多謝合作

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

回復 82# 的帖子

是用區域網絡了@@

打 version 出現

Exe build: 10:54:27 Mar 24 2009 (3790) (500)

引用:
原帖由 spiderx 於 2009-3-27 02:47 AM 發表
是用區域網絡了@@

打 version 出現

試試找朋友幫忙試場.

其實如果開場別人進不了的話不一定你問題.有可能是對方還沒更新好

如果你可以找一位已經更新了的朋友幫你試場.會比較好

如果仍然不可以..

試試先把防火牆關閉..看看朋友能不能進場?!

這些方法試過了嗎!?
Gaming Live

回復 84# 的帖子

thank you~~聽日試

引用:
原帖由 spiderx 於 2009-3-27 02:54 AM 發表
thank you~~聽日試
測試後回文告訴我吧!等著你喔!
Gaming Live

alan_wong8 好野 以後靠曬你了

裝唔到,請問有冇解壓左既檔放出黎?Thanks

引用:
原帖由 xxxxxxxxxx1429 於 2009-3-27 10:31 發表
裝唔到,請問有冇解壓左既檔放出黎?Thanks
你係點樣裝唔到?

裝左洗唔洗破解steam一次?

發新話題