43 123
發新話題

[Left 4 Dead] V l a n 團 隊 Z i o N 正 式 成 立 (本團網址已轉,繼續收人)

[Close]
我不太常上線,不太喜歡吹水,而且時差不同,只有個mic...

那我可不可以加入

引用:
原帖由 RX8 於 2009-4-17 10:30 發表
你地有冇投訴區?????????????????
多謝你既提點,就你既問題..我地已經立即在自己團網加設投訴專區
如有問題,可以再詳細同我們講..   p.s.希望答覆令你滿意

引用:
原帖由 ZioN 於 2009-4-17 11:01 發表

多謝你既提點,就你既問題..我地已經立即在自己團網加設投訴專區
如有問題,可以再詳細同我們講..   p.s.希望答覆令你滿意
繼續努力..

引用:
原帖由 sam00123 於 2009-4-16 10:51 發表
佢好勁架>//
但係今日佢做人比人sm跟手走場/.\

引用:
原帖由 Jc_ 於 2009-4-17 23:44 發表

但係今日佢做人比人sm跟手走場/.\
小弟正是雞仔餅
我想問係邊場?
我10成9係有事而走的...
拼唔會係比人sm而走的
唔通係全部人過千ping果場!?

我係DESTINY個團長...首先係度打聲招呼先.....另外想搵你技術交流下....
你地有個會員叫ZioN║ykkjw<===呢個人今日挑引我既團員...我既團員同佢打街場咁岩一team
佢又話佢地新手...又話佢地傻hi....可以既我地真係想同你地玩番場..最好ZioN║ykkjw係度..我真係想見識下高手...唔該

ZioN團長你好...!!!
打個招呼

引用:
原帖由 blue212 於 2009-4-18 16:36 發表
我係DESTINY個團長...首先係度打聲招呼先.....另外想搵你技術交流下....
你地有個會員叫ZioN║ykkjw
雖然我唔知成件事係點,但你可唔可以再詳細小小講下,又或者去
http://freedz1.6dodiscuz.com/user07/forumdisplay.php?fid=19      (投 訴 專 區)
如果真係我地架團員有錯,我相信我地架團長一定會比個合理架交代你
至於打團戰就真係問下團長,你可以試下add
A.ZioN║CaLViN               -  Steam id: calvin_1984
A.ZioN║龍馬 ● Rollin' S    -  Steam id: ravitz625

其實如果做你地團員 想挑戰升級 但人地唔彩你 你吹得漲佢咩

引用:
原帖由 Relevance 於 2009-4-18 20:52 發表

雖然我唔知成件事係點,但你可唔可以再詳細小小講下,又或者去
http://freedz1.6dodiscuz.com/user07/forumdisplay.php?fid=19      (投 訴 專 區)
如果真係我地架團員有錯,我相信我地架團長一定會比個合理架交代你
...
已經去交代了...等待回覆中!!

引用:
原帖由 呀魚o_o 於 2009-4-18 21:02 發表
其實如果做你地團員 想挑戰升級 但人地唔彩你 你吹得漲佢咩
我地整得挑戰升級就自然有規則架啦, 佢唔彩我,我真係吹得佢漲
http://freedz1.6dodiscuz.com/user07/viewthread.php?tid=17&extra=page%3D1 (挑 戰 守 則)
5. 如被挑戰者有事不能應戰,A或M將會分派同等級別的團員代戰。若被挑戰者三次不能應戰將會被降級

恭喜...我係西瓜軒~~~~~~~~~~

有緊急事情搵你地,已pw你們壇的admin和CaLViN,和加了你們龍馬和CaLViN的steam,請你們盡快用任何方法連絡我

rose團長

小狼

43 123
發新話題