29 12
發新話題

██所有團同我入黎██

[Close]

██所有團同我入黎██

i amJacky║積奇⊙o⊙'''  想同你地d團打下友誼賽   依幾日約過zxxx   dxxxxxx   

佢地話自己未夠班.....我起呢到講多次   我地想約團戰只係想技術交流   誰勝誰負

又有咩所胃   add  我  steam  id:94705205     我預左比人吊   冇所胃

請rose   zion  destiny   d人  add下我

其實我有興趣玩下...but我唔係隊長

我係ZioN其中1個團長Calvin.
其實你可以直接講係ZioN,我地冇野唔見得人,唔駛係度鬼鬼祟祟(Zxxx).
你早幾日約我地團戰,本身我地就唔想同你打,
我又唔想是但求其搵幾個呼洐你,諗住客氣D 講你會明白,但你真係好似唔多明囉!
我地其實係有對團戰o既運作方式(冇必要係度交代清楚)
點都好喇,既然你係vlan開得post我希望你唔好講D唔講D係道混淆視聽!
果晚你叫足我地成晚,本來安排好團練o既時間都放棄黎同你打,
結果大家約好左11:00pm,但係你推到1:00am都不特止,之後你仲要無左影添!
到左第2 晚你又係道係噤吹,我巳經好直接同你講唔打!
講真句 ZioN 係個新團,有好多野都需要搞,團員同團員之間都需要時間磨合,
我同龍馬已經放晒所有私人時間比我地個團;同埋D會員。
唔通你Jacky 講一句要打團戰vlan,噤多個團就要立刻撲出黎同你打?
難道我地連講句唔打o既自由都無??你會唔會覺得有小小自視過高?
講真勝負只是一場遊戲,如果真係想技術交流,你又何必急於一時苦苦傷迫?

我地個晚係約左你地10:30-11:00   點知10:50  你地zion個雞仔餅仲未on   咁我地咪叫左總統隊打lo   之後11:15你地個雞仔餅先on   仲話我地唔尊重你地@__@   都唔知邊個唔尊重邊個

引用:
原帖由 Jc_ 於 2009-4-15 14:03 發表
其實我有興趣玩下...but我唔係隊長
你問下你團長lo

你當日巳經有我steam我全日都有online你唔直接搵團長走去搵個普通團員? 你覺唔覺得你做事方式有d問題??

積奇哥又上黎搵團踩

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-4-15 15:03 發表
積奇哥又上黎搵團踩
唔係揾團踩 係約戰

引用:
原帖由 ZioN 於 2009-4-15 15:01 發表
你當日巳經有我steam我全日都有online你唔直接搵團長走去搵個普通團員? 你覺唔覺得你做事方式有d問題??
弟1晚我都未有你steam

引用:
原帖由 ZioN 於 2009-4-15 14:38 發表
其實你可以直接講係ZioN,我地冇野唔見得人,唔駛係度鬼鬼祟祟(Zxxx).
你早幾日約我地團戰,本身我地就唔想同你打,
我又唔想是但求其搵幾個呼洐你,諗住客氣D 講你會明白,但你真係好似唔多明囉!
...
Calvin 我愛你

引用:
原帖由 jacky1992715 於 2009-4-15 15:12 發表

弟1晚我都未有你steam
噤約打果晚你有喇掛? 你入左我地團練個場仲開mic話打44之後我話轉頭先講,你就叫我比我個steam id你add我 果場開左all talk 7個人14隻耳聽住! 之後我仲用steam打電話覆返你,你自已check返steam add我個日期呀唔該!!!

引用:
原帖由 丫丫康 於 2009-4-15 15:24 發表

Calvin 我愛你
who are u?! i love u 2~~

姐係你咁講係你地好想打而我地唔同你地打?.?

唉,唔該你張開你的一對小眼睛睇清楚我之前寫D乜

你早幾日約我地團戰,本身我地就唔想同你打
我地其實係有對團戰o既運作方式(冇必要係度交代清楚)...............

我係道同你清清楚楚再講多次唔好要我repeat 又 repeat 再 repeat我地ZioN現時無意思同你打夠唔夠清楚明白????????

29 12
發新話題