發新話題

[趣味] [Mybrute] 近期最Hit ,入黎挑機啦 [#7#8有補充資料]

[Close]
引用:
原帖由 hellofaifai 於 2009-4-20 02:55 發表

係ga,所以我建議開到個人滿意先好玩,
有人開到一出世有熊~! 勁羨慕

徒弟升級有1exp (每個ip只限1次 )
開左都好幾次

先有一個力量9 o既人..

但係武器 同寵物絶对係可以彌補差距...

引用:
原帖由 黑卡特 於 2009-4-20 20:32 發表

開左都好幾次

先有一個力量9 o既人..

但係武器 同寵物絶对係可以彌補差距...
好靠運,真係好靠運,
我個9敏就冇攻,冇打技,冇血,冇寵,冇武器
唉,好廢-.- 血少. ..

-.-一開始同個faifai打
殺左佢隻狗-.-打到佢重傷
跟住比佢sm- -死左

引用:
原帖由 hellofaifai 於 2009-4-20 21:34 發表

好靠運,真係好靠運,
我個9敏就冇攻,冇打技,冇血,冇寵,冇武器
唉,好廢-.- 血少. ..
今日見到 10 speed 加狼 重有斧頭

隻狼連續2次4下連撃..

佢武器都未出..就殺左我..

勁無奈...

名為 DARKANGELJS

其實一開始抽到隻寵都唔洗點輸-.-

經過一小時既嘗試

少少經驗如下

出生/升級都會bonus一樣野(寵物、武器、技能 隨機)  好黑先會無..
所以建議想開個勁人既話  可以升埋做Lv2(2場嬴就升到)  睇下bonus係乜再決定要唔要個人

而比較理想既屬性  我認為係speed>strength>hp>agility(敏就算好高  都好難迴避)

不過最重要都係武器
最理想係流星鎚(木棍旁兩顆小鐵球)  一開始抽中直接秒殺faifai
其次係飛標(連續攻4下以上  暫時見過8下左右);  再其次係長柄武器類  勝在可反擊

而寵物  基本上隻狗用途唔大..  得20血左右
而狼同熊未見識過  我諗呢兩隻會比起武器優先

最後到技能  主要有兩類  一種係輔助技能  一種係主動技能
主動技暫時睇落..  都係廢廢地
勉強較好係 飲藥水(Tragic Potion), 炸彈(Bomb)-炸1x血打寵好用
而被動技  以直接加屬性最見效(有時加好多  有時得2-3點)

而我開到既人  最勁係: Lv3 流星鎚, 木棒, 敏捷提升  基本上一拎流星鎚就嬴
其次係 Lv3 飛標, 短三叉刀, 狗

不過  我都係放棄
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2009-4-22 14:36 發表
經過一小時既嘗試

少少經驗如下

出生/升級都會bonus一樣野(寵物、武器、技能 隨機)  好黑先會無..
所以建議想開個勁人既話  可以升埋做Lv2(2場嬴就升到)  睇下bonus係乜再決定要唔要個人

而比較理想既屬性   ...
隻狗應該冇 20 hp...

我打16 佢都死=.=

另外,狼真係幾勁

有時可以擋埋招

如果你個人有埋勁武器

基本上好難輸

今日無聊抽中左熊  不過都無興趣玩

系統少..  唯一既師徒系統只會造就某d人狂洗exp

Rank 1果位Lv10x,  Rank 1x則Lv20未到    這叫人怎玩

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2009-4-22 20:34 發表
今日無聊抽中左熊  不過都無興趣玩

系統少..  唯一既師徒系統只會造就某d人狂洗exp

Rank 1果位Lv10x,  Rank 1x則Lv20未到    這叫人怎玩
師徒系統是以 ip 地址作記錄

未必人人能洗 exp

另外, Rank 1 貌似管理員..

不过对我來說這遊戲

的好処是不用花太多時間去玩...

最合適我這種難以專心温習的人..

另外,可否請你留下擁有熊 的 ac的 名字,讓我能一睹其风彩

http://rich-tt.mybrute.com/

嗯  不過某d人總有辦法吧

睇真d只有頭幾名Lv特別突出  其餘都係1x已經好高

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2009-4-22 22:42 發表
http://rich-tt.mybrute.com/

嗯  不過某d人總有辦法吧

睇真d只有頭幾名Lv特別突出  其餘都係1x已經好高
...........

......你個人...

....好屈机.....

雖然速度的用処唔大..

但係你個人 12 speed 加隻熊...

重有兩項技能...

真係值得玩下....

血得54係致命傷 同埋未有武器發揮唔到速度

如果你唔嫌棄個ID同師父係被這帖的樓主騙了的話

送給你好好玩下去吧

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2009-4-22 22:54 發表
血得54係致命傷 同埋未有武器發揮唔到速度

如果你唔嫌棄個ID同師父係被這帖的樓主騙了的話

送給你好好玩下去吧
若对方不是以重武器直接撃到你的話

大概也很難在你面前獲勝吧

若你真的願意割愛

那真的謝謝你噢

pm了  好好玩下去喔

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2009-4-22 23:05 發表
pm了  好好玩下去喔
真的感謝

發新話題