發新話題

[閒聊] vlan比起其他平台是好,是壞?

[Close]

vlan比起其他平台是好,是壞?

當吹水

我就覺得vlan唔係太好
壞:係網吧(我去係彩虹)開vlan個時,
一時會斷線,一時會超lag。

好:我未知

當一個平台做得好時
主要是經費問題
其次就是所付出好努力
支持Vlan

回復 1# 的帖子

我相信目前vlan係香港最好的平台

引用:
原帖由 Dream.Lok 於 2009-4-17 16:04 發表
當一個平台做得好時
主要是經費問題
其次就是所付出好努力
支持Vlan
這個是重點...

網吧開vlan會斷線 lag 我未試過
**廣告**場主走場冇得玩  懶mh
kyo all 傻仔

引用:
原帖由 小丑‧阿綱 於 2009-4-17 15:20 發表
當吹水

我就覺得vlan唔好過其他平台
係網吧開vlan個時,一時會斷線,一時會超lag
比唔上g g c 等等平台
無人用槍指住你黎,免費比你用仲想點,唔好話你間吧有問題,唔好貪平先得架,你估一定係VLAN 問題架,

話時話,一個遊戲平台,唔好自然會比人唾棄,但點先可以做到最好,除咗三管努力之外,都要靠各位大佬支持先得架,

唔係一定金錢,做好D榜樣,小D人走場,小D人講粗口,VLAN自然多人黎,D網吧自然會攪好D SETTING,

咁就唔會出現你所講既嘢啦,又斷線又LAG 啦。。。  

引用:
原帖由 小丑‧阿綱 於 2009-4-17 03:20 PM 發表
當吹水

我就覺得vlan唔好過其他平台
係網吧開vlan個時,一時會斷線,一時會超lag
比唔上g g c 等等平台
唔好玩vlan呀笨實

唔駛錢你有得玩仲係度嘈嘈嘈 傻仔樓主
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

想問下而家vlan招版主 品行要求 係咪放鬆哂?

我都目睹過唔小次數 樓上 多次用有挑釁性既句子去作回覆

今次仲謾罵

試問點樣比玩家一個榜樣?

大佬都咁, d細既想好?

ps:上面既唔小次數 我都係係l4d區內見到
.

咁VLAN 係有投訴機制,如果有任何不滿,可以投訴,此地並非一言堂........

對於路過的 路人
都只係想咁岩見到就順便問下姐

如果講到投訴
我個人第一反應就係:唔了, 浪費時間
相信好多人冇投訴執法人員 都係因為呢個原因
.

免費比你玩仲咁多野講-.-"".....

你有冇諗過...VLAN開個平台比你地玩...整咁多野...都唔收你地錢...仲系到話VLAN

網吧玩唔到VLAN/斷線...系個間網吧問題唔關VLAN事...LAG系大概可能系上網問題
人の最も重要なものは金銭ではありません
きみはどんなためです生存しています

我都唔想串..但係好想知樓主係咪屋企冇電腦或者係冇錢裝寬頻要去網吧..

好多cheap網吧都網絡差..根本唔關vlan事= =
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 sai.亞 於 2009-4-17 18:59 發表
對於路過的 路人
都只係想咁岩見到就順便問下姐

如果講到投訴
我個人第一反應就係:唔了, 浪費時間
相信好多人冇投訴執法人員 都係因為呢個原因 ...
每個人都有其意見,包括你及其它版主,有人唔同意樓主意見,漫駡亦無可避免,當然太過份,

我都會立即處理......

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-4-17 07:09 PM 發表

每個人都有其意見,包括你及其它版主,有人唔同意樓主意見,漫駡亦無可避免,當然太過份,

我都會立即處理......
言論自由萬歲

抗議版主冇人工

抗議有人出post+有想卑人圍毆既癖好

Gaming Live

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-4-17 19:13 發表

言論自由萬歲

抗議版主冇人工

抗議有人出post+有想卑人圍毆既癖好
我成大半年未出糧,都係alan 大大太吞port..

發新話題