發新話題

[閒聊] vlan比起其他平台是好,是壞?

[Close]
引用:
原帖由 洛晴 於 2009-4-18 00:10 發表

圍住黎嘔
是 "何來"

不是"何謂"
引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-4-19 14:17 發表

人就是這樣,免費當然最好,唔係點會個個用老番....

最難頂就是免費都要多多要求先死,玩少一陣都嘈到拆天....
年輕人的思想你是不會明白的了

在他們看來

你滿足不了他們所需就是你的过失

錯的永遠不会是他們

這可以從他們对父母的態度看出來

看过那麼多相類的帖子还看不出來嗎?

引用:
原帖由 黑卡特 於 2009-4-19 17:44 發表

是 "何來"

不是"何謂"

年輕人的思想你是不會明白的了

在他們看來

你滿足不了他們所需就是你的过失

錯的永遠不会是他們

這可以從他們对父母的態度看出來

看过那麼多相類的帖子还看不出來嗎? ...
呵呵!!一早感受到啦...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-4-19 14:17 發表

人就是這樣,免費當然最好,唔係點會個個用老番....

最難頂就是免費都要多多要求先死,玩少一陣都嘈到拆天....
更新果時咪係........
按圖即可進入信長之野望區

ggx>vlan>kyx

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2009-4-18 17:19 發表
可以引得龍大再訴心裡話..  我看這帖實屬意義重大

雖然心酸  但看龍大都有過深入了解分析

我以為製作新版vLan固然重要

但更重要的是重新定立目標  盲目前進只會更加失勢

說到底  我們需要一個目標前進 ...
我當然好想可以做到 vLan 可以撐起香港個 電子競技 運動.
但目前工作系想辦法令 vLan 本身可以維持落去, 系香港建立穩固基礎.
所以我先甘著緊 2900 開發. 2900 如果順利, 會比目前個情況好好多,
尤其系團隊方面. 另外 2900 亦有更重要目的, 鑒於目前籌備中, 所以暫時冇公開.

過去4年, 我放棄佐好多野, 都失去佐好多野,  所以我極度想 vLan 可以成功, 縱然 vLan 成功,
並唔會給我自己帶來咩財富.  上市公司邀請我都拒絕佐, GGX 兩次邀請我都拒絕佐, 我為咩呢?

待過多幾天  再私底下密談
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

佢地都唔識諗,GGX獨大時,佢地就要收費,都時咪知VLAN好囉。。。

睇完e個貼,更明白vlan

原來經營vlan 係咁辛苦

希望遲d更新,係團隊方面真係可以更好la

(其實我之前都係係ggx 玩,但因為vlan ga團隊係統,我先番黎)

最後,希望vlan lv 易升d

等緊20 lv,做正式團

身在GGX 心在VLAN

GXC要收費其實也不出奇 現在的高級會員制不就是另類的一種收費方式?
他只是不以正面的方式以吸引你自願付款 這樣他既不會損失 又可得到收益

如果ggx獨大收費 我諗d人會去為左浩 方果兩個rpg ser 搶親死 雖然好奈冇玩vlan 我諗大約係接觸其他online game  我記得岩岩開始玩魔獸係同網吧呀叔玩三國 屋企未有機 玩到好盡興呀
上左樓有機啦 我諗過去買正版on 玩官ser 先係浩 方玩 但係我個fd(唔記得) 就同我講有vlan呢個軟件
之後我機本上係晚晚係vlan激戰呀 雖然每次更新都有問題呀 但係我覺得vlan係我玩信長成長的地方呀   雖然技術好爛 發表完啦 no圍嘔me  8

引用:
原帖由 心灰意冷 於 2009-4-20 15:56 發表
GXC要收費其實也不出奇 現在的高級會員制不就是另類的一種收費方式?
他只是不以正面的方式以吸引你自願付款 這樣他既不會損失 又可得到收益
咁VLAN都要偷吓橋先得。。。。

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-4-20 18:33 發表

咁VLAN都要偷吓橋先得。。。。
VIP唔係咩:lol:lol

VLAN要收費不如就用一些 不正面收費的方式以增加收入
不一定硬性規定收費 而是以一些利誘的方式去吸引玩家自願消費呢=).

引用:
原帖由 kaka123 於 2009-4-20 13:23 發表
身在GGX 心在VLAN
圖案代表一切

發新話題