發新話題

[轉帖] 每人都會遇到的三件怪事!科學也解釋不清!

[Close]
引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2009-4-22 01:02 發表
一.樓上傳來彈珠的聲音……
這是個前一陣在網路裡討論的很熱烈的話題,不可否認我也確實經歷過這種事情.常常一個人在家的時候,或者是下午,或者是晚上,哪怕不是一個人在家,只要是家裡很安靜的時候.就可能聽見樓上像是有玻 ...
有呀有呀...!!其實我一直都好想問- -
第1點..我小d機會遇到

第2點..係我經常性遇到-0-
第3點...冇- -

第一冇

第二我唔會瞬間,半分鍾之前已經見到哂

第三,係學校考試測驗個陣就間唔中,有時上堂仲踩到個地下ok大聲  ((大囧
退下前線

其實第三都間唔中發生,亦係最HIGH果樣。。。

引用:
原帖由 ︴卄撒旦〥 於 2009-4-23 00:18 發表
第一冇

第二我唔會瞬間,半分鍾之前已經見到哂

第三,係學校考試測驗個陣就間唔中,有時上堂仲踩到個地下ok大聲  ((大囧
你簽名係響度晒幸福,仲係其它地方轉過來。。。。

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-4-23 00:20 發表
肥佬,你係唔係比鬼X 唔識打

囧...我...都試過,個feel好恐怖

我隻眼望住天花板,但係我望到樓下d野,(我間屋兩層)
退下前線

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-4-23 00:21 發表

你簽名係響度晒幸福,仲係其它地方轉過來。。。。
(仲係其它地方轉過來)-__-??
退下前線

你識嗎??我衹懂比鬼壓寫法而已。。。

話說上次我通完宵返J恰返陣

一醒左望住個天花板,已經有小小頭唔到氣既feel

then,仲要手腳點樣大力郁都係郁唔到囉=_=..想大叫呀媽個口又講唔到野

望望下個天花板(竟然望到樓下做緊咩)

cool 真係驚心,試過一次唔會想再試
退下前線

第1個,,,:試過..不過周時有..唔覺有d咩
第2個...:周時有..不過我係發生之前會有個預感諗返起...跟住就知咩事...
第3個...:勁常有 真係好high...不過都係訓訓下先黎..累到呀媽都唔認得先整一下..慘死..
YUI*FlowerFlower*

1,2同3都未試過
教我,點整的
壓力大,剋服緊

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-4-23 12:20 AM 發表
今朝上堂訓訓下教又黎

回復 25# 的帖子

2.就訓教搞出來....發夢就得
人の最も重要なものは金銭ではありません
きみはどんなためです生存しています

3樣都常用試過-  -'

第1 剛剛先試完-  -'  見到lee篇野搞到我打左幾個冷震=  =
第2就 唔係好記得
第3  醒左之後  隻手會自動彈起左-  -''  勁得人驚=  =

3個都試過曬..
中間個個
我唔係發夢..
係平時上緊堂個陣有畫面閃過
之後好快就會發生
係味一樣嫁?
第三個點我都係唔同
我係好似成個人係到跑呀跑
之後身體就係到跑,,
就醒左..

沒差沒差

發新話題