發新話題

...9up

[Close]

...9up

3國某程度上有佢既好玩之處
有挑戰性
我就覺得3國係信長既進化版je

講真的三國玩技術多信長超多但唔明玩信長d人死都話信長技術多過三國...可能我唔明吧 只少信長冇tk 呢樣野!

引用:
原帖由 維記 於 2007-2-10 11:24 發表
講真的三國玩技術多信長超多但唔明玩信長d人死都話信長技術多過三國...可能我唔明吧 只少信長冇tk 呢樣野!
你三國要咩技術= =
只要識玩正規可以
我之前打三國
我之前玩正規
之後看到d合成
好2玩
冇咩技術可言
只要好好玩技可以

引用:
原帖由 高達貓 於 2007-2-10 14:50 發表

你三國要咩技術= =
只要識玩正規可以
我之前打三國
我之前玩正規
之後看到d合成
好2玩
冇咩技術可言
只要好好玩技可以
我睇完你呢d野,簡直忍唔到要出聲~
三國冇技術可言?
真係好想炒你一場三國,
識合成野又點?
邊個話三國一定要合野,知唔知咩叫青虹、力斧、盜短?
好易玩?我想知你tk同執兵既技術有幾勁囉~
我怕我6lv執d木係你幾倍咋~
三國有實力可以壓到人地幾lv,壓到人冇錢搵~

你當我未玩過信長?我知信長都要有番咁上下技術~
但你既然話三國唔洗技術~
三國係war3最需要技術既地圖,我講既,
覺得我講得唔岩就同揪贏我三國就比你話三國唔洗技術,
我諗三國『呢d唔洗技術既地圖』,你應該有本事贏到我既~

最多打完場三國陪你打多場你擅長既信長又點話姐~

同意!三國信長正規我都玩過 我覺得三國重要比真正既正規更多技術!
講技術第一 3國 2.正規 3.信長 你話只要好好用技就可以? 別開玩笑了
三國技術多得很 如tk汁兵壓人卡位逆境時要點打,估下人地做緊乜d人係小地圖唔見晒係點解係咪圍你,d人走佬行邊條路(呢d都係意識sens!)講真有時我看到人地開post問合咩好合咩最勁 其實你玩得好合咩拎技術都可以殺到人 最重要既當然係team work 因為係3國冇話真係可以1揪5 就算有都好少 信長就真係全完玩技同玩裝冇咩技術可言 如果你話信長多技術 咁你講下信長有咩技術 我真係幾想知!

引用:
原帖由 eric1391 於 2007-2-10 20:15 發表

我睇完你呢d野,簡直忍唔到要出聲~
三國冇技術可言?
真係好想炒你一場三國,
識合成野又點?
邊個話三國一定要合野,知唔知咩叫青虹、力斧、盜短?
好易玩?我想知你tk同執兵既技術有幾勁囉~
我怕我6lv執d木係你幾倍咋~
三國有實 ...
6lv汁木
我好小= =
15-17隻左右
引用:
原帖由 維記 於 2007-2-10 20:48 發表
同意!三國信長正規我都玩過 我覺得三國重要比真正既正規更多技術!
講技術第一 3國 2.正規 3.信長 你話只要好好用技就可以? 別開玩笑了
三國技術多得很 如tk汁兵壓人卡位逆境時要點打,估下人地做緊乜d人係小地圖唔見 ...
我之前講左
講左3次了..
唔想打字

我都忍唔住要出聲,邊個講三國冇乜技術
信長好易上手,只要知合咩野

引用:
原帖由 jacket_chan90 於 2007-2-11 16:25 發表
我都忍唔住要出聲,邊個講三國冇乜技術
信長好易上手,只要知合咩野
我估
兩邊的技術一樣好重要
只係兩邊的技術唔一樣
但係我100%唔同意
信長有錢了可以1打5

三國信長同樣考技術...

只不過三國英雄不平均 信長較為平均

引用again..
引用:
原帖由 SmileBoy 於 2006-12-22 19:17 發表
其實雖然信長同真三都係魔獸入面既遊戲  

但縱使被魔獸規限  兩種遊戲都係各有特色  

我本身係一位真三玩家,  由初初出就開始玩,  直至三國冇更新成年先去玩信長.  

信長  由於技能強大  所以好講究反應  只要一不留神  按魔免慢了  那就死了     

另外一點就係  雙手既速度  由於信長裝備好多附近技能  所以一隻英雄可能會有9招技能  
要以最快既速度去施放  都係一門技術了

真三  因為法術傷害唔會太大  所以好講究普攻(普通一下一下的攻擊)  因此握滑鼠那隻手要好靈活

技術包括攻擊, 走位, 卡位等等  

其實有時玩得耐信長..  都幾懷念真三  
如果唔考技術  遊戲就唔好玩  然而各有各所需的技術  
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

我覺得真3好睇重~合作

我覺得合作大過技術    好似同路人借介借回魔~幫你用藥膏  你有危險比人追殺~佢會幫你擋人
你隻英肥起好勁~佢會比多d刀尾你執~佢tk多d  殺人時會卡人 擋人~唔介意果150 其他路比人壓~佢會去幫手 唔會玩單機
合作的好~連招都連得爽d    所以我覺得有技術但唔合作都冇用

係2個區發一定有唔同答案,又唔見你去DOTA區發

發新話題