33 123
發新話題

[Left 4 Dead] US. 團既人入一入黎有野睇@口@

[Close]

US. 團既人入一入黎有野睇@口@

我係billy_平野綾*

vlan 1應該有部份人識我。

事情係咁既

今日下午7點個陣..對面US團既@仔..仲有S!U 維 U.S 呢2個人                加埋永利GUNDON(<-----應該唔關佢事既)

我地呢邊就有水銀燈 , 我 ,銀女 同埋一個街客..好似叫heter 我地唔識既= =

玩到第3關 雙方輸哂之後個@仔就話要RE場= =有可能唔服啦..我地唔知= =咁我地咪再玩多次囉@_@

去到第4關 , 一開波..佢地一隻HUNTER同一隻BOOMER 係安全室前面個個房出世= =

大家都知..玩L4D耐既都估到係個到出世...咁都會射幾槍..射死左佢地一隻HUN同BOOMER

上到去2樓個到水銀燈就比人KICK 左@口@

我地淆哂頭做咩呢@_@

之後對面個@仔就話我地留意左個水銀燈好耐架啦..佢開外掛

我同銀女呆左=0=....水銀燈開外掛= =有同佢玩過既人都唔少...大家覺得佢有冇用外掛呢?

之後就開ALL TALK 就問佢做咩= =

最搞笑既係US團既@仔話我地US團有防外掛軟件

CHECK到佢有用外掛...之後我同銀女就話你可以COPY張圖落黎

可以POST VLAN討論區..比大家睇下

睇下水銀燈係一個點既人..係唔係真係用外掛@_@

其實...我地唔係話要咩罵戰..只不過係想US 團比個証明我地..

我地唔想無啦啦。水銀燈。比人屈..

但係@仔個時好大聲話:我地有防外掛..見住佢用外掛!!!

到時一張圖都拎唔到出黎..咁樣只會令你自己誠信破產。

我地期待你既圖片。

叼....e+系m群插緊佢喇我

引用:
原帖由 口刁_妳 於 2009-5-9 19:46 發表
叼....e+系m群插緊佢喇我
你係邊個?@_@

一真?

請大家以事論事

切勿作出任何人身攻擊或侮辱成份之言論

並請勿有意或無意引發罵戰.否則關帖

請各位回覆者及樓主自重

條傻仔講吾掂  話要食飯走左佬

我咪He†eR

我係。水銀燈。
唔止呀,佢地玩到第2關
有個未得又唔講
仲自己行左2個落黎,我地咪打
打到1個紅左,先話未得
之後打指令整番個藥包出黎
真係超白痴
自己未得又唔出聲
打完佢仲要打指令

自己唔識玩bommer
一早出定世,比我穿死話我開cheat
真係未見過人d人咁低b

i will not shoot them,
i will go to shut the door first xd
i played with him before.

HE DIDnt CHEAT

乜依家有依D防外掛軟件?  仲有REPORT話邊個邊個CHEAT?

有冇人有資料?  我都想要呀。

唉= =真係比佢地影衰晒

比下面好wo= ="
最後一日做版主都要整個含人身攻擊既post我歎...
拜託 .. 討論好喇 .. 各位"
Stupid Mankind。

已留意到樓主並無攻擊成份並純屬想要求證事實

但仍請各位留意自己的言語中會否導致罵戰

以免於事情得到證實之前被迫關post

引用:
原帖由 K.C 於 2009-5-9 19:54 發表
比下面好wo= ="
最後一日做版主都要整個含人身攻擊既post我歎...
拜託 .. 討論好喇 .. 各位"
KC 最後一日=口=!??  哭... 您6月中記得幫我整 唔好掛住溫書xD 有咩msn講
大家 唔好嘈住   us團既 比下面我 ( 彥
樓主 可能中間有好多誤會呢=.="  玩左咁耐 一定係發生好多野先會咁
大家息事寧人  
前us團員  新手彥 [唔知做咩 更新完 入game話我冇開steam 維維/識點整既vlan人  請教教我
見有人話有神人出現 當然要回來玩玩=v=

!!!!!!!!!!!!!!!
我係銀女=.='凸
...真係完全地o晒囉......唔知佢地想點,玩到第3關一開頭死晒就re場....勁無癮...都算
打到第4關一開安全室就聽到boomer...(**基本上打左3場,佢地都係一開安全室門boomer就會重生)
聽到唔通唔射咩大佬....識玩ge人都知boomer可以聽聲知位置架啦...我地唔殺你唔通企係度比你噴咩大佬...
跟住仲要話留意左我地好耐,check到水銀燈用外掛...真係無奈....如果係真ge,,,
點解要玩到而家先出聲???比人開外掛玩左4場先踢?咁開心??
況且有同過我地玩ge都知我地唔用外掛.....
我同佢地講copy張圖出黎,比個証明大家睇睇發生咩事
點知對面話:我post左你地都唔知啦,你知我叫咩名咩?
咁即係點呢?我真係好想睇睇你地個防外掛軟件個樣同點check...
在下孤陋寡聞......希望us大大可以指點迷津
唔該晒 =]

引用:
原帖由 Ap. 於 2009-5-9 19:52 發表
乜依家有依D防外掛軟件?  仲有REPORT話邊個邊個CHEAT?

有冇人有資料?  我都想要呀。
Ap仔
我知大陸d網有XD"

======================

另外
樓主既問題我覺得都係算喇-  -
我覺得冇咩必要太執著@@""~

33 123
發新話題