66 12345
發新話題

[Left 4 Dead] *SuRviVoR♂團.現正招生

[Close]

*SuRviVoR♂團.現正招生

本團現正大量招生,
本團宗旨:
1.畢竟對抗模式是表現實力的...但是太多人忽略了合作模式的好處和樂趣....本團希望通過合作模式從而提升團中戰友的合作性和增加大家的溝通能力(不會因戰友弱而發脾氣)
2.本團主要是大家文流上交流L4D的個人心得 也會互相講解對方的優點及值得改善的地方 從而提升實力......
3.本團的建立是希望各團員在本團中玩得開心,更加有所進步

本團守則:
1.嚴禁與外團生事(例如:挑戰外團等)
2.絕不容許使用外掛等作弊程式或行為
3.請勿故意惡傷隊友
4.切勿胡亂更改steam既名

本團誠意招收有禮貌,有品..長時間在線..禁收一些言語和品行惡劣的人....
技術好與差本團都會接受(要符合有品有禮貌)
本團會定時抽出一些會員練習合作模式(主要希望幫忙技術差的團友有進一步的改善)
*SuRviVoR♂團隊嚴禁雙團人士!!
如經過測試後問題不大的話就會比本團既m群你地
團中有男女團員....因此會通過一些符號分別出性別(♀/♂)

入團準則:
要有麥克風☆
有品
有禮貌

本團會採用評分制 評分制會採用一列措施
本團有專門評分的人員...
會因技術以去評下列的分數
S(暫時沒有),A,B,C,D,E   C為合格
不合格的...本團都會收錄....

有意加入的朋友入團前會經過測試) 可以通過下列2個MSN[email protected](智障) steam iD:kelvincchx
[email protected](云.少)steam iD:ice123ice123

開個團打電腦........仲有咩說話好講= =
不過個人喜好無法阻止

朋友 我地開個團係大家文流下練下默契之餘亦可以促進各團員之間既關係

我地係玩合作為主姐  一定會係咁玩合作咩 可能玩下對抗嫁嘛 你中意既話咪挑戰我地囉

話說這個團名 ...

跟我多年前玩war3 notd的時候有點相像 ...

還以為kaise玩L4D開團了 ...
Believe ( 相信 ) 隱藏了一個 Lie ( 謊言 )

你地好..我係DESTINY團既團長...入黎打聲招咪.. ..
有機會既大家切磋下都好...團長加我STEAM得閒交流下...steam id:blue212428
我見你地叫小俊挑戰....好有膽識喔....:

你好
有機會先算吧 我地多數都以合作為主

咁我想挑戰你地系吾系同我地打場先= =?
接受既話add我Steam:terrychu2006
唔接受唔洗理我回覆

唔入係你既損失

玩戰役同對抗差好遠 ,

定係死都唔玩對抗

不過點都好恭喜你個團成立

hi
我想加入呀
我add左你msn
msn傾呀

幫你地推一推啦=v=
吾洗多謝我啵-v-

*SuRviVoR♂團.現正招生

本團現正大量招生,
本團宗旨:
1.畢竟對抗模式是表現實力的...但是太多人忽略了合作模式的好處和樂趣....本團希望通過合作模式從而提升團中戰友的合作性和增加大家的溝通能力(不會因戰友弱而發脾氣)
2.本團主要是大家文流上交流L4D的個人心得 也會互相講解對方的優點及值得改善的地方 從而提升實力......
3.本團的建立是希望各團員在本團中玩得開心,更加有所進步

本團守則:
1.嚴禁與外團生事(例如:挑戰外團等)
2.絕不容許使用外掛等作弊程式或行為
3.請勿故意惡傷隊友
4.切勿胡亂更改steam既名

本團誠意招收有禮貌,有品..長時間在線..禁收一些言語和品行惡劣的人....
技術好與差本團都會接受(要符合有品有禮貌)
本團會定時抽出一些會員練習合作模式(主要希望幫忙技術差的團友有進一步的改善)
*SuRviVoR♂團隊嚴禁雙團人士!!
如經過測試後問題不大的話就會比本團既m群你地
團中有男女團員....因此會通過一些符號分別出性別(♀/♂)

入團準則:
要有麥克風☆
有品
有禮貌

本團會採用評分制 評分制會採用一列措施
本團有專門評分的人員...
會因技術以去評下列的分數
S(暫時沒有),A,B,C,D,E   C為合格
不合格的...本團都會收錄....

有意加入的朋友入團前會經過測試) 可以通過下列2個MSN或團網聯絡本團[email protected](智障) steam iD:kelvincchx
[email protected](云.少)steam iD:ice123ice123

我見無人理你個團,幫你推一推呀
你地團大多咩server出現嫁
好似未見過你地d人 

又有新團
恭喜先

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-5-11 16:48 發表
又有新團
恭喜先
唔新啦下嘩囧
之前都開過post
後來沉左姐

66 12345
發新話題