發新話題

[Left 4 Dead] *SuRviVoR♂團.現正招生

[Close]
hi 我想加入!!

你要申請入團 唔該請寫底msn 或steam ip ......

hi,我係alexyipmc2004
之前同Leo 同埋翔玩過果個呀...
我遲D唔係成日玩,不過都想入黎傾下計玩下咁,受唔受啊?

支持..個團好勁ga...專打戰役...不過勁極都係打專家=))..進步係會..不過進步會有限..如果你覺得你腦殘就快入啦!!!
不合格都收..咁做乜要做測試??..唔通永遠都係c同c打..a同a打..??

suvivor幾時有人得閒
我地想挑戰下你地~
我地唔係團~係幾個fd玩到悶悶地想挑下你地
得唔得呀?
唔好又delete post喎

又叫人鍾意就挑機..又話等有機會先..唔知個機會率會唔會比中六合彩ge機會大d呢??..定係你地秘密練緊a??..唔想到時冇面..打機je...放心..邊有人串你...一串你你就關post....

-0-""貴團係咪只打專家嫁!? 我想約你地打團戰

人地係度招生,就有條友係度串77,之後又話邊有人串你,咁同搵一班打手圍住人,話無惡意有咩分別呀!?
你想挑人咪另開帖lo!你係一個招生帖發D咁既回覆有咩意思真係唔知,但俾人既感覺係想一D想加入既人唔好入lo...
kuenkn,條友係你

我唔suggest你將打機ge玩家比喻為一個打手 圍住人.就=有惡意..?唔怪之得會有64事件啦..就係d學生圍左天安門,,所以被當為有惡意??我開唔開帖挑機..難道又關你事呢??你又話我咁回覆唔知乜意思..你自己話自己唔明白我ge意思..咁你又回覆我ge回覆??..唔明就問..如果我講一句..d人就唔入...係ge話我轉頭發帖叫d人唔好打機..比心機溫書啦..如果樓主覺得我真係串77...真係唔好意思..每個人觀點與角度不同..我唔認為咁就叫串77..
為左避免有其他人唔小心對號入座..alexyipmc2004<<同你講的..

回復 38# 的帖子

I have nothing to say to you, you are simply incompetent and meddlesome person

NO-STEAM歡迎嗎?

回復 38# 的帖子

而家想挑佢地團既係我同埋個阿魚
唔係kuenkn~
睇字睇清楚d
同埋如果你係佢團既~非常歡迎你join埋一齊打
加上呢個係人地個post~
我地係度講d乜~應該都唔太關閣下你既事

教你一條人生大道理
"閒事莫理"

引用:
原帖由 Mad_tim 於 2009-6-8 00:55 發表
唔係kuenkn~
睇字睇清楚d

教你一條人生大道理
"閒事莫理" ...
oh come on~!   stop bully that incompetent

we don't have to cause unnecessary struggle~

I only hope that he is no longer so nosy

引用:
原帖由 Mad_tim 於 2009-6-8 00:55 發表
唔係kuenkn~
睇字睇清楚d

教你一條人生大道理
"閒事莫理" ...
你憑咩教我?
我係佢個團既就唔會話想入啦,用少少腦細胞,少少應該夠!
仲有,我唔係同緊你講,而係同緊K字頭講,你話閒事莫理,咁你又?
Moreover,係人個post又關咩事?

回復 43# 的帖子

@o@唔係唔係 唔係挑機 係交流交流技術

發新話題