發新話題

[Left 4 Dead] *SuRviVoR♂團.現正招生

[Close]
引用:
原帖由 kuenkn 於 2009-6-8 00:27 發表
我唔suggest你將打機ge玩家比喻為一個打手 圍住人.就=有惡意..?唔怪之得會有64事件啦..就係d學生圍左天安門,,所以被當為有惡意??我開唔開帖挑機..難道又關你事呢??你又話我咁回覆唔知乜意思..你自己話自己唔明白我 ...
首先,suggestion呢D野都係個人觀點上既野,唔想再作討論=]
第二,你係度講64要小心,因為呢個網有大陸人同台灣人上到,到時你俾某D人見到,咁就廢事煩啦,下話
第三,你開帖挑人機唔關我事,但你串77,我就想發表下我對你回覆的感想~
仲有,唔洗再話邊個對邊個講,跟晒我風抄晒Q咁啦

引用:
原帖由 nicho459918 於 2009-6-8 00:32 發表
I have nothing to say to you, you are simply incompetent and meddlesome person
Please don't voicing your feaking bullshit again,thank you for your cooperation

回復 44# 的帖子

唉~ 好心你啦
你連自己講過乜同埋人地講緊乜你都未攪清楚
叫人"另外開post挑機"果個係你
話"係人個post又關咩事?"果個又係你
係度鬧人叫人唔好係度挑機
我~kuenkn同果個交流技術既都係挑緊機架
咁你咪即係話哂我地囉~
話得我就唔係閒事啦~

睇黎應該用多少少腦細胞果個係閣下~
而唔係小弟我囉~

我好聲好氣同你講野~
你噓我?

引用:
原帖由 alexyipmc2004 於 2009-6-8 22:33 發表

Please don't voicing your feaking bullshit again,thank you for your cooperation
you mean freaking~ right?

so i can tell you that everything you say are non-sense

and you, you just a jerk

"唔洗再話邊個對邊個講,跟晒我風抄晒Q咁啦"

if,as you say ,then you just went back on its words

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 alexyipmc2004 於 2009-6-8 22:31 發表

首先,suggestion呢D野都係個人觀點上既野,唔想再作討論=]
第二,你係度講64要小心,因為呢個網有大陸人同台灣人上到,到時你俾某D人見到,咁就廢事煩啦,下話
第三,你開帖挑人機唔關我事,但你串77,我就想發表下我對你回 ...
首先,串77呢d野都係個人觀點上既野,咁你一開始又要對我回覆有意見?點解你永遠都自相予盾?你一句唔想再討論.想就咁落台?=)
第二,我係問..咁樣d學生係咪有惡意,我相信我係回覆中冇表明自己對64事件ge立場,剩係引用一條問題問你je.
第三,你驚d大陸人係到煩,咁你怕我煩..你一開始又要指名煩我?..點解你永遠都自相予盾?x2(請不要答:kuenkn<<世上大把啦!)
第四,我開帖挑人機唔關你事,當然,我回覆比樓主..我相信都唔關你事.
第五,如何在你的回覆入面找到了你的作風??我勸你都係唔好係跟唔跟同抄唔抄e個話題到討論,因為你不是地球的創造者..每個人都係跟緊人,,抄緊人,例如:難道我年齡比你大,你又是跟我做人嗎??

引用:
原帖由 alexyipmc2004 於 2009-6-8 22:24 發表

你憑咩教我?
我係佢個團既就唔會話想入啦,用少少腦細胞,少少應該夠!
仲有,我唔係同緊你講,而係同緊K字頭講,你話閒事莫理,咁你又?
Moreover,係人個post又關咩事? ...
人地冇教你..係比意見...有教就一定要有學...咁你學到未???冇人逼你學 ..宜家一開始對人有意見果個又係你(PS:我係對個團有意見,冇好似你咁指名)..佢今次係冇用腦細胞,不過估唔到你冇腦細胞用,咁ge戰役團你都入??,,sorry,,我冇資格教
人",,。意見only!!!係垃圾桶入面ge野..永遠都係垃圾!

人地係度招生-3-咁多人入黎搞人地個POST. . .
想有人入都好難@@"

引用:
原帖由 kuenkn 於 2009-6-9 00:29 發表

人地冇教你..係比意見...有教就一定要有學...咁你學到未???冇人逼你學 ..宜家一開始對人有意見果個又係你(PS:我係對個團有意見,冇好似你咁指名)..佢今次係冇用腦細胞,不過估唔到你冇腦細胞用,咁ge戰役團你都入?? ...
There is no convincing of his comment , he just a little piece of shit

引用:
原帖由 nicho459918 於 2009-6-9 01:03 發表

There is no convincing of his comment , he just a little piece of shit
咁你咪係一大堆of shit

引用:
原帖由 kuenkn 於 2009-6-9 00:29 發表

人地冇教你..係比意見...有教就一定要有學...咁你學到未???冇人逼你學 ..宜家一開始對人有意見果個又係你(PS:我係對個團有意見,冇好似你咁指名)..佢今次係冇用腦細胞,不過估唔到你冇腦細胞用,咁ge戰役團你都入?? ...
睇下最尾果句先啦,佢話教你呀!又話咩春有教就要學,之後又話無人逼你學,你講咩春呀?其實你俾少少常識都知人係無可能無腦細胞既,除非你連果少少常識都...

夠未?!係咪仲要繼續嘈?!
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

沒有言論自由的地方.,.宜家邊個嘈邊個先..vlan已死

引用:
原帖由 kuen107 於 2009-6-9 09:30 PM 發表
沒有言論自由的地方.,.宜家邊個嘈邊個先..vlan已死
你講左去邊?!

你地邊個嘈邊個先唔關我事
你想我扣埋佢分既話你可以搵返晒你認為佢有挑釁成份既內容出黎
但係我搵晒呢個帖所有回覆.唯獨係你果個係度講咩腦殘就入?!
人地招人你要係度搞事
唔扣你扣邊個?!

你地係有心理論既話   冇攻擊他人成份係可以
但係我想講
邊個違規先 同 邊個嘈先 係2回事
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

vlan就係多思想有問題人士同唔識聽中文睇中文人士所以先咁好笑
每次打街場/早場都總會笑死我...:lol :lol :lol
Asha✯edee tria cuthbert'

引用:
原帖由 alexyipmc2004 於 2009-6-9 19:05 發表

咁你咪係一大堆of shit
would you just shut the fuck up?

you know nothing, jackass!

發新話題