發新話題

[閒聊] 大家有冇睇動漫(1)?

[Close]
引用:
原帖由 小賢 於 2009-5-12 09:20 PM 發表
送多一張圖 不用可惜=]
多謝大大無私分享

引用:
原帖由 扯棋信長 於 11-5-2009 13:56 發表
大家有冇睇動漫,我就有睇海盜王同死神.
超鐘意黑畸同三刀流
2個型仔!最憎#上.無腦又得個大波.

大家分享下意見.同埋有睇咩好睇既動漫?
我都想知仲有咩動漫好睇!

謝謝 ...
首選既有: 新著龍虎門(港式作品豈能唔睇),美食的俘虜(呢個真係幾好睇),baku-man(小畑健個個...我仲未知中文點叫好...),one piece,虫師(似聊齋,別樹一格既漫畫),詐欺獵人(我就鐘意呢類),伊藤潤二既恐怖漫畫,21世紀少年(漫畫比電影好睇太多喇!)
跟住落黎呢d係追開覺得都ok..不過對比上邊個d冇咁正的...
妖精的尾巴,鋼鍊,火影,bleach,新網球王子,eye shield21,兼一,賭國神童,欺詐遊戲(畫風太差喇...如果唔係會好睇好多),未來日記

記得既就咁多啦...有d可能睇過唔記得
code breaker<<<<呢個算新出的,可惜越畫越悶,變左垃圾...
仲有d草莓之類的我基本上唔會睇...睇個d我不如直接睇a片
壓力大,剋服緊

引用:
原帖由 cocacola_ 於 2009-5-12 11:37 PM 發表

首選既有: 新著龍虎門(港式作品豈能唔睇),美食的俘虜(呢個真係幾好睇),baku-man(小畑健個個...我仲未知中文點叫好...),one piece,虫師(似聊齋,別樹一格既漫畫),詐欺獵人(我就鐘意呢類),伊藤潤二既恐怖漫畫,21世紀少 ...
你就算講比佢知都冇用,個扯X信長根本唔會回你

引用:
原帖由 傻秋ㄦ 於 12-5-2009 23:40 發表

你就算講比佢知都冇用,個扯X信長根本唔會回你
其他人會睇嫁嘛...
有幸係度搵倒個都鐘意呢d既都算不枉此帖
壓力大,剋服緊

引用:
原帖由 cocacola_ 於 2009-5-12 11:41 PM 發表

其他人會睇嫁嘛...
有幸係度搵倒個都鐘意呢d既都算不枉此帖
甘又係GE

引用:
原帖由 傻秋ㄦ 於 12-5-2009 23:43 發表

甘又係GE
有冇睇開漫畫?
有兩套係好想叫全部人都睇睇的,真係覺得唔錯,好舒服的
虫師(已完),伊藤潤二  全部恐怖漫畫(都係出曬了吧...)
前者好似睇緊中國神話故事之類的,內容唔刺激但都令人印像深刻
後者娛樂性高
壓力大,剋服緊

好似好好睇甘
我睇開火影忍者同ONE PIECE的

首推 (魔王的父親) 係好物
信耶穌得水牛!   
信春歌得永生!!  
信工口黨稱霸世界!!!

引用:
原帖由 SoRa 於 2009-5-13 12:16 AM 發表
首推 (魔王的父親) 係好物
嗯嗯,多謝你分享~~睇下先

我分享下我而家追緊既漫畫啦
分別係大熱既: 火影~海賊王~BLEACH~家庭教師HITMAN REBORN~EYE SHIELD21~
較為冷門既有:GAMBLE(賭國神童)~少年刑警~夜櫻四重奏~美食的俘虜~最佳命醫~   魔王的父親~新網球王子
同埋岩岩完左唔夠一個月既:魔人偵探
冇記錯係咁多
都OK正的
希望多D人分享下佢地睇開咩漫畫

你認為一個saber控d收藏會比其他人少麼....我至少有3百多張saber圖
YUI*FlowerFlower*

都唔知最近有咩好睇=3=
我諗睇戲係最好

引用:
原帖由 ※SyoTa-XxX● 於 2009-5-13 08:45 AM 發表
都唔知最近有咩好睇=3=
我諗睇戲係最好
睇咩戲先
有冇介紹

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-5-13 01:08 發表
你認為一個saber控d收藏會比其他人少麼....我至少有3百多張saber圖
300張普通的?_?
話說入面很多人也不錯
GAME也不錯- -+

saber係咩野黎嫁 ???

發新話題