33 123
發新話題

[閒聊] 如果你沖緊涼或者用緊洗手間突然...........

[Close]

如果你沖緊涼或者用緊洗手間突然...........

如果你沖緊涼或者用緊洗手間.突然識左你燈,.......你第1個反應
如果屋企冇人
會覺得好恐怖- -

你地呢

會諗係唔係燒左燈!!!!

行出去開番

唔恐怖 同埋好少咁有ge事

少事....成日比fd咁玩
人の最も重要なものは金銭ではありません
きみはどんなためです生存しています

假設性GE問題我係唔會回答架!!!

引用:
原帖由 ╒Ruido-K╛ 於 2009-5-11 04:43 PM 發表
少事....成日比fd咁玩
你係屋企點會比fd玩
你d fd日日係你屋企訓咩

回復 7# 的帖子

我D FD成日來我屋企玩.....我沖涼個時/去洗手間一定關燈...玩我
人の最も重要なものは金銭ではありません
きみはどんなためです生存しています

引用:
原帖由 ╒Ruido-K╛ 於 2009-5-11 05:22 PM 發表
我D FD成日來我屋企玩.....我沖涼個時/去洗手間一定關燈...玩我
甘如果冇fd係你屋企,得你屋企人,你會點- -?

回復 8# 的帖子

你d fd咁搞野~~~~~~~

引用:
原帖由 傻秋ㄦ 於 2009-5-11 17:18 發表

你係屋企點會比fd玩
你d fd日日係你屋企訓咩
你都不少如果POST....

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-5-11 05:25 PM 發表

你都不少如果POST....
邊有- -呢個第1個 如果POST黎嫁@@

呢D唔算嗎??
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

仲有問題POST呢....

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-5-11 05:31 PM 發表
呢D唔算嗎??
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=104307&extra=page%3D1

仲有問題POST呢....
@@好耐嫁啵,哈哈 你都有睇呢個POST咩
一日頂頂頂多開3個POST麻
我開左1個姐麻^﹏^"未只於死罪

山左味出返去開返..
有咩問題?

33 123
發新話題