28 12
發新話題

[閒聊] 日本流行音樂

[Close]
推下先啦唉....

引用:
原帖由 松田乂楓 於 2009-5-13 05:38 PM 發表
咁你比個名來- -
你要名嗎? 你係唔係確定要哂全部歌ge名先
你驚你down唔哂
同埋呢 我唔一定要幫你搵埋歌名,我唔係你工人,要名唔識自己搵咩??

生物股長   倉木麻衣 yui  下川美娜  kotoko 喱幾個都唔錯
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 傻秋ㄦ 於 2009-5-13 18:35 發表

你要名嗎? 你係唔係確定要哂全部歌ge名先
你驚你down唔哂
同埋呢 我唔一定要幫你搵埋歌名,我唔係你工人,要名唔識自己搵咩??
- -就係唔識搵-.-PLX..幫我搵..

THIS IS THE ONE 正架

你係FOXY到打THIS IS 就搵到架啦

引用:
原帖由 po  於 2009-5-13 22:52 發表
THIS IS THE ONE 正架

你係FOXY到打THIS IS 就搵到架啦
OK THX請大家多D介紹

aiko - 橫顏(日劇螢之光主題曲)
YUI - AGAIN( 鋼之鍊金術師 FA OP1)
中島美嘉 - Resistance (日劇折翼天使主題曲)
KOTOKO - 穿越時空的少女OP
宇多田光 - Merry Christmas Mr. Lawrence -FYI

仲有好多.........
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 W_a 於 2009-5-13 23:29 發表
宇多田光 - Merry Christmas Mr. Lawrence -FYI

仲有好多......... ...
多d多d再多d
退下前線

引用:

多d多d再多d多d多d再多d多d多d再多d多d多d再多d多d多d再多d

引用:

d多d再多d多d多d再多d多d多d再多d多d多d再多d多d多d再多d

Aqua Timez - 虹

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-5-14 08:35 發表
Aqua Timez - 虹
GD 正仲有沒 多D啦-口-

d多d再多d多d多d多d再多d多d多d多d再多d多d多d多d再多d多d多

28 12
發新話題