21 12
發新話題

考團RP放置區

[Close]

考團RP放置區

這個是考團人的RP放置區

定時更新

方便團長可以透過呢度睇下想加團人士的實力

然後判斷一下是否可以入團

注:考團採用GGX三分制或者考官決定上限為7分

═════════════════════This is 分割線═══════════════════════════════

2009.5.18     考團者:  天乂剎
考官評分:★★★★★
秘書,副團長評分:★★★★★

2009.5.18     考團者:  帥〥小傑
考官評分:
秘書,副團長評分:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
世事無絕對,只有無頭緒.......

有關2009.5.18呢鋪感想

呢鋪GGX打

風哥(考官)
GGX:147896325787

天乂剎
GGX名:hung93419

評價:風明屈機..鬼小島玩魔護+魔護個甲,天剎就玩羽柴...後尾比咗羽柴幾次機會,可惜初肥唔到,只拆到2個450塔。 除咗路線外,反應食兵方面都ok下

................................

做咩....................

回復 3# 的帖子

你回post大部分全部回豆豆- -
............

回復 6# 的帖子

洗帖都唔識洗。。。。。佢真係。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 純良™小秋 於 2009-5-18 23:42 發表
你回post大部分全部回豆豆- -
............
大部分?????不是全部嗎????????

係咩......................................................

請考官(必須有),秘書及3位副團長其中兩人給與評分吧
就7粒星為滿分計吧

我唔得閒睇rp咁無聊-.-''

其實唔係考官決定考生是否合格既咩
如果要團長睇rp決定咁點解團長唔自己去考
要考官考

引用:
原帖由 冰島﹏SimoN 於 2009-5-19 15:08 發表
要考官考
團長無你咁得閒

我覺得佢反應ok快 應出技既時候都非常配合
反應ok
就比你5星吧
天地有正氣,冇錢冇天理..

引用:
原帖由 冰島﹏SimoN 於 2009-5-19 15:08 發表
要考官考
其實係考官決定的=.=

21 12
發新話題