發新話題

[其他] 急救>"< 唔該黎幫下我 一億個thx

[Close]

急救>"< 唔該黎幫下我 一億個thx

我作緊篇文有關巴士=.=
要我地介紹巴士
我想要巴士既長 闊 高 度
座位數目
層數(鬼唔知係2層咩-,-)
要住咁多先....

幫幫手啦 急用
OrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrz
OrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrzOrz
人生五十年。
與天地長久相較,如夢又似幻。
一度得生者,豈有不滅者?

自己上網搵都唔識?.?~
按圖即可進入信長之野望區

樓上又講得岩
自己唔識上網搵,要靠人幫你搵

請勿盜圖

系yahoo打9巴...大把巴士比你慢慢睇...
長 闊 高 度 唔岩諗到岩      
人の最も重要なものは金銭ではありません
きみはどんなためです生存しています

巴士有分15座16座17座
姐係有d 係長d
而冇18座既原因係因為 要+多個類似引擎既野
因為吾想蝕底
試過整左20座
但係係轉吾到彎 所以放棄左

引用:
原帖由 windsang 於 2009-5-25 20:12 發表
姐係有d 係長d
因為吾想蝕底
試過整左20座
唔係好明tim -_-""
巴士得1x座 -,-?
定點???

就係搵唔到先叫你地幫姐-,-
我想話係雙層巴波=o=
人生五十年。
與天地長久相較,如夢又似幻。
一度得生者,豈有不滅者?

引用:
原帖由 windsang 於 2009-5-25 20:12 發表
姐係有d 係長d
因為吾想蝕底
試過整左20座
你係唔係講緊小巴???佢係講緊巴士wor,者係bus

只知巴士有d有2層同1層^___^希望幫到你

有1層巴士架- -"

引用:
原帖由 asasas1996 於 2009-5-26 18:10 發表

你係唔係講緊小巴???佢係講緊巴士wor,者係bus
我指既15,16,17座 係排
姐係有15,16,17排 上層計算
但其實我吾記得確實既數目係幾多...
吾知12 定15  但係有呢件事
因為我老豆講

發新話題