16 12
發新話題

[Left 4 Dead] FOR>數字團隊某位隊員(名叫8點) 睇既文章!!

[Close]

FOR>數字團隊某位隊員(名叫8點) 睇既文章!!

09年6月3上午飛機MAP第二關..做完人我做屍..D人走晒得>8點<一個..即係20...等到你地人類差一個玩家...你地開門出黎射怪..
你地又要等人又要開安全室既門..行出去打怪..又唔講要等..咁係咪當開始...
OK當你未開始..出去打怪玩野解悶...有乜理由AI行出去..你既隊友又行出去...
我地話你既人跟埋AI行出去..但係你狂講呢句..>我有無跟若依行出去先.?X唔搭八,.,
咁你隊友唔係得你同AI羅,,,真係點極唔明....跟住打到完左呢關...我走有咩唔岩.?
人屍我都做晒..完左一關走..有咩問題?唔通玩街埸一定要玩足5關先走得咩..你邊位呀...同你好熟呀?點解要同你玩埋佢..
又唔係FD場....又唔係團戰...WHY NOT?.

做TANK條友唔聽隊友講..做肥佬又唔識噴...我好心完埋埸..完埋呢關走都叫走埸...你玩晒啦..
你入黎之前我已經做過人啦..唔通RE一次比你做完屍我再走.?講唔講得通呀...

同埸人證有呢幾位.>   眼晴想旅行  蛇    其他果幾個唔記得..你都可以叫佢地入黎討論下....

路人們....做人差一個玩家..跟住開門出去打怪..再跟住AI走更遠隊友又跟埋上去...全程無講要等....呢D叫咩?
街埸人屍做完...見同隊友合作唔到...走人=走埸.?...有人只係做完幸存者未做屍..有無義務RE一次比佢玩完屍先走.?

其實機場第2關都有所謂o既行規或者不明文規定o既 ,
出左安全室 , 但未出戶外都"未算開始" ,
先唔理有冇道理先 , 一路以黎o既做法係咁樣 ....

如果真係有玩家走左出戶外 , 咁就一定係個玩家唔岩 ,
但如果係得個電腦行左出去 ,
做屍o既打人就有o的唔風度喇 .......

我唔知當時情況係點 ,我o係中段先入場 , 已經feel到有火藥味喇 ..............

但之後你走左之後~~你前隊員~~都有等我地等緊人既時候打我地隻 ai
會唔會係其他人打佢地先呢?

引用:
原帖由 lovechestnut823 於 2009-6-3 11:37 發表
09年6月3上午飛機MAP第二關..做完人我做屍..D人走晒得>8點我有無跟若依行出去先.?鳩唔搭八,.,
咁你隊友唔係得你同AI羅,,,真係點極唔明....跟住打到完左呢關...我走有咩唔岩.?
人屍我都做晒..完左一關走..有咩問題?唔 ...
我想話阿8 -.-返緊學
No 除左 我同黑鬼,同19 之外 都冇乜邊個
會係一至五 朝早有機會玩-.-

另外 吾好見係數字就話係數字團-.-
真系睇得戲多 =.= 叫蘋果 英文名就apple咩....

引用:
原帖由 windsang 於 2009-6-3 12:23 發表

我想話阿8 -.-返緊學
No 除左 我同黑鬼,同19 之外 都冇乜邊個
會係一至五 朝早有機會玩-.-

另外 吾好見係數字就話係數字團-.-
真系睇得戲多 =.= 叫蘋果 英文名就apple咩.... ...
佢係講緊我""""

我想問一下樓主

我同Lise'(大約呢個名 我都吾記得 剩係記得佢係若依)
都未出去
得兩隻電腦出左去
點解你就問都吾問就打佢地呢??<--打兩隻電腦
即係我除左無奈都吾知比咩反應你好
跟住仲要話我吾等人...
打完先問...吾等人??
打完先問<<<<<ok=  ="????

而且樓主都吾見得你好有品
我睇你就應該係果個一騎當千
你自己都吾好品得去邊
一玩完半關/一關就走..
吾該你..練返好d自己品德再話人
我識既人 10個有6,7個都話你成日走場
你檢討下自己先喇...好冇????""

仲有果個咩眼睛想旅行
又係專門玩一半就走....
搵呢D人做證明???笑話嗎???"""""
冇品既人搵返D冇品既人做證人
果然係無可厚非...

而且想講一次
希望樓主吾好扯上數字團
而且我都吾覺自己有問題

你認為你講得通??問都未問過已經開始打
行左=要打??吾洗問??
定係打完先問 都可以叫補返數呢???
你自己搞返清楚先~.~"

我要平反既係禁多  費事變成罵戰
至於你都仲係覺得我係冇品既
你可以繼續既...
反正  大家都係明眼人
自己做過咩自己心照......
我又吾介意人地點睇我既
最起碼叫做有班朋友肯同我玩先

其實開頭我冇諗住追究
我見都入左3條友喇
對面又禁心急 算喇 行喇
我一行出黎就有人問:吾等人?...<---(但係已經打左...請注意重點)
跟住又要加D吾知咩字禁...<--見你地打左我先行  點解都要比人捉黎鬧呢??
本身我係覺得好小事
吾明點解你地果邊咩一騎當千同眼睛想旅行要搞大佢

係咩唔知喎..玩完去第二埸先聽到人叫你20...

果時係已經入左人啦..得番一隻電腦..如果唔係都唔會出手..之後都照等..
跟住見人飛落去跟埋上去....係你仲未睇清楚係玩家定AI.....出完去唔通唔打等你地過去.?
打完你地就話我地無等.....咪算羅講番句等....問題係果時只有一隻AI!!..另一條友係完全LOAD晒入黎玩..仲識射...

仲有街埸係咁GA啦..合作唔到唔通仲玩,?你傻.?...
FD埸即係玩慣玩熟啦..仲點會合作唔到走人呀....
你咁有品入人埸一定要玩到最後呀..就算你死老豆都唔比去睇佢一面唷...
我都唔想...入到第二個埸見人咁叫你先認為係數字團..
同埋我已經叫左你八點...

攪大佢.?..已經熄左火..我都走去第二到玩..你又追埋黎...仲係到爆粗又踢..想點.??
好似係你想玩大佢羅....你唔出聲當無事我都或者會欣賞你....
但係你入到黎即刻發晒矛...唔解釋番驚你自爆咋...為你好都唔知...
咁你唔想聽咪唔講羅...OK我錯晒...

引用:
原帖由 lovechestnut823 於 2009-6-3 13:57 發表
係咩唔知喎..玩完去第二埸先聽到人叫你20...

果時係已經入左人啦..得番一隻電腦..如果唔係都唔會出手..之後都照等..
跟住見人飛落去跟埋上去....係你仲未睇清楚係玩家定AI.....出完去唔通唔打等你地過去.?
打完你地 ...
我想講
果個路易斯
係岩岩load完架渣囉
係電腦行左出去先
佢再入黎
吾係佢入黎先
再行出去...

你可吾可以搞返清楚個先後次序??????

禁真係個個街人都同你吾夾呀可

我見佢行出黎係到射..再按制睇係咪AI..之後有名仲係到射..SO成班沖上去...
次序就係咁...想點呢.?

引用:
原帖由 lovechestnut823 於 2009-6-3 14:03 發表
我見佢行出黎係到射..再按制睇係咪AI..之後有名仲係到射..SO成班沖上去...
出到去出面
自然有屍仔<--更加大既問題係 仲有兩個系安全室=["""
禁射係咪好出奇

其實我冇咩興趣同你講落去..
講到你呢句 其實大家都FEEL到真相係點...
我吾會回覆架啦...
你當我理虧都冇咩所謂..
反正講到呢句都出左真相...."""

聽到呢到我都唔想再講....已經開始作大啦你...
兩個係安全室.?.走晒出黎啦..你比你FD呃左啦..叫番當時人出黎講仲好啦..
係一隻AI.一個玩家係出面..兩個係入面射.!

既然講到咁..即係無野好解釋啦..算羅..又唔關我事..只係講出事實既真相比佢知JA...
唔想知算...唔會逼你...

引用:
原帖由 lovechestnut823 於 2009-6-3 14:08 發表
聽到呢到我都唔想再講....已經開始作大啦你...
兩個係安全室.?.走晒出黎啦..你比你FD呃左啦..叫番當時人出黎講仲好啦..
係一隻AI.一個玩家係出面..兩個係入面射.!

既然講到咁..即係無野好解釋啦..算羅..又唔關我事. ...
我就係當時人
我點會吾係系安全室??
我係見隊友比人打先出黎ok??
我仲開咪叫隊友
留系安全室 ok?????????????
如果我講咩 你都當我作大既 其實冇野好講架WOR
咩都係作架喇 OK?

我見一隻AI行出去無野..第二隻人都行出去..開TAB睇到有三個玩家.可能佢岩岩LOAD完時間問題....之後見到有人飛去打...同埋我肯定呢個時候起碼三個以上係出面唔係安全室羅..

你鍾意吹水吹埋佢..都廢事同你講...死都比你講番生....咁你認我唔會阻止你....想講咩你講埋佢...我唔理啦.OK?...

<路人>

我唔清楚成件事,不過係vlan玩

好少見未等齊人 屍就會衝出去打人 =[

講真下下都要講wait  個forum咪好多呢d post?

你有無打字提佢?
引用:
又唔係FD場....又唔係團戰
點解要咁計較?

引用:
原帖由 RRCC 於 2009-6-3 15:24 發表

講真下下都要講wait  個forum咪好多呢d post?

你有無打字提佢?

點解要咁計較? ...
我都想知佢做咩要禁計較

引用:
原帖由 RRCC 於 2009-6-3 15:24 發表

你有無打字提佢?

點解要咁計較? ...
講真係vlan我玩親打wait..唔知點解總有好多傻仔/唔識字既人照攻...無論係岩岩開始/玩緊ing
就算打左wait..對面總會有傻仔/唔識字既人照攻 ..
試過有場玩8v8 喪鐘第5關...對面用緊tank..佢掉緊石仔..
我lag到1744 keep左about2分鐘...佢都仲要掉我= = 之後smoker又扯左我...
個下真估燥哂/_\...講左好多句wait/ping1744緊/個人行到識飛咁...都唔理-_-
有時對面等下係咪唔洗死呢= =?
so有時我真係覺得禁止侮辱性發言

Asha✯edee tria cuthbert'

16 12
發新話題