59 1234
發新話題

[Left 4 Dead] 【收人中】 [CSTC] Left 4 Dead 團體

[Close]

http://cid-00096c25344274e2.groups.live.com/

this msn group for new members .

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-6-30 02:14 發表
幫你推一推..唔好開新帖...
團收人..不嬲只准開一個..除非沉到卑人鎖左..
自己可以推一推嗎?

引用:
原帖由 omasterq 於 2009-6-30 02:17 AM 發表

自己可以推一推嗎?
可以..但唔好連續推...至少隔4小時= =或者沉第2頁
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-6-30 02:37 發表

可以..但唔好連續推...至少隔4小時= =或者沉第2頁
PUSH

PUSH

PUSH

PUSH

引用:
原帖由 omasterq 於 2009-6-3 13:32 發表
[CSTC]由CS時代開始活躍多年,現在本會是為 [CSTC] L4D,而且想開拓L4D市場。
我們大家都是L4D玩家,[CSTC] L4D成員想有更多人一同玩L4D,為L4D正面推廣。
而且,本會也有不同職能人士,包括:wargame leader、system administrato ...
Add我MSN果D記得講用意bo,如果不是的話我可能很久也不知有人人想入隊呀

記得記得同我sayHi,想入隊....

推一推..
團收人
推一推..
團收人
推一推..
團收人

HIHI

我玩左有半年LA~
我又入先~
[email protected]

回復 52# 的帖子

say hi la , check your msn

push上去
推上去
.......................

雖然我玩左L4D唔係好耐
但係我都想加入
[email protected]

push上去
推上去
.......................

I Push,我推。推薦大家入隊。

我可以入?? 我玩左3個月              我有(咪)

引用:
原帖由 ab98881997 於 2009-7-3 03:12 發表
我可以入?? 我玩左3個月              我有(咪)
歡迎新會員

59 1234
發新話題