發新話題

信長盃III 現接受報名 (已經截止)

[Close]
引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 22:21 發表

原來玩信得72人
之前有個投票11.2B 最多wo
你5好賴分身啦 我5信有gum多分身
我諗係大部份人 拉曬d fd .. d fd一定會簡咩版 心照.
分身 我吾覺得會無... 我認為下次管理員應該開投票係問團隊既隊長會比較好  
照我估計.. 正色團- 新版/s版(s版較多)  路人團- s版/b版(b版較多)

人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 22:25 發表

你英文差定點?
叫你shut the fuck up
中文解釋 閉上你的叼嘴ok??
簡單d 就是叫你閉嘴
看d 高手玩新版 11.2b
 你自己去 玩s版無人理你 wo 
/下次vlan搞 s版都無所謂wo
最煩是你lee d 自私精
等下都5得 人地set 好 d 規則要為你一個改??

你等下都 ...
真的無人理?    你睇有幾多人支持s版?
我只係想叫管理員比較明確答覆我 幾時搞s版.
可惜我等吾到 可能係管理員好忙 沒空.
而你只會係到嘈. 我在等管理員答覆
你呢? 只會引起鬧戰 . 好啦 我決定吾理你
我知道你一定會再回復. 我答應左人地吾會再理你

投票無幫忙? 甘你問下人 咩有幫助?
問團隊隊長係最好 因為團隊隊長 係管理成團既話事人
佢好清楚自己個團係玩咩版. 所以請別膠<
那是最後對你的回復
希望你都吾好再係到引起鬧戰

人無千日好 花無百日紅

又是引起鬧戰的某位朋友喔
不要再說無知的話吧
能告訴我1個答案嗎..
幾時搞s版比賽  
等待管理員的回復中..
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 22:45 發表
例如 班裏面投票去迪迪尼 最多人
但學校 一早決定大家要去 海洋公園
個投票都是無意思
同樣道理
一早講話新版 再轉11.2B
你搞埋d 小動作 叫人投S版
都正**侮辱成份**
你以爲 有用??
我真係頂你吾順... 火都泥..
我都俾個例如你啦 小朋友
雖然知道今次去海洋公園
但係同學只係問學校幾時可以去迪迪尼
你搞埋d 小動作 叫人投S版
都正**侮辱成份**
你以爲 有用??

我睇你先係小動作^_^   
我由頭都尾都係問幾時可以搞s版..
依d叫小動作? 你先係天生很傻
你真係好on8 lor 吾該
真係吾明vlan點解存在住你呢d人
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 23:09 發表
又話 5回跟住又回
你做人有無原則ga
我都5明 個世界點解有你ge存在
阻住地球轉

我幫vlan 答幾時s版
遲d 會有ok? 滿意? 收得皮未?
你吾知點解我要回你?
因為你xxx lor
叫左你吾好嘈 又要嘈
以為自己邊個?
你=vlan 別說笑了 你無呢個資格.
吾該 吾好搞壞vlan 粗口多到.
不要破壞vlan 謝.
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Ling-3- 於 2009-6-7 23:10 發表

是你技術問題了吧~~~~~~
說到尾 你只想打s版 你想全世界人都順從你 可惜 人就係渺小 你亦唔例外
一直問 幾時s版幾時s版???
你要人地配合你
何不你配合人地?

你不打 好多人會打 你認為 你好重要?你哪位阿 大哥~ ...
無錯 我真係想打s版 但你以上既說話 我真係好想話番你orz
我幾時要全世界順從me? 別搞笑吧
都係果句 我只玩官方地圖. 難到人地玩9.5b 你又去玩9.5b嗎
難到你自己沒有主見嗎?  請三思
人無千日好 花無百日紅

回復 144# 的帖子

我沒有不尊重嗎?  我有大吵大鬧
本來我都說了 不講 但是wankstar 一直再吵
我先同佢吵起上泥
我只係問管理員
等待管理員的答案
而你? 在跟他們一直在吵 什麼什麼.
我天真? 不過你吧
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 23:22 發表

gor班應該你d 同學泥
做埋d 無意思的 行爲
與其問幾時去得
不如早d 做準備去海洋公園
查定有什麽好玩

只會嘈
U MAKE ME SICK
I AM SICK OF YOU
如果果班學生根本吾like 海洋公園
甘我睇一定吾會做準備^_^
U MAKE ME SICK
I AM SICK OF YOU too
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 冰島﹏SimoN 於 2009-6-7 23:21 發表

一個遊戲唔係依賴團隊發展既話
應該依賴什麼來推動?
我睇 應該係佢地 個人喜好了   
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 23:24 發表

大吵大鬧我也在做   問題是這個 天下為神 的物體 欺人太深(vlan算人吧)
處處逼人(肯定是錯字 忘記了) 我見無人出聲所以只好挺身而出
多謝你 站在我這邊! ...
處處逼人? 何以見得? 我在問管理員  興你何干?
我知道我狂問管理員 係我煩 但我只係想知個答案
我睇根本同你無關 你只要吾講野 根本無人  欺人太深 處處逼人
呢個情況發生.      
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Ling-3- 於 2009-6-7 23:27 發表

我真係睇唔到你點尊重人~~
成日將責任推比人 你冇責任??
你同佢吵起上黎 係佢錯 你岩既?
"而你? 在跟他們一直在吵 什麼什麼."
你要說什麼阿? 我同佢地一直在吵?
看你回復數量就飽了~~~
最好我是天真~~~~~~~
只會為 ...
我有說我沒錯嗎? 我當然有責任.
當然大家都會有錯 但我吾見得你岩得去邊
我沒有什麼要說 都要同等的說話

人無千日好 花無百日紅

我睇 我沒有什麼值得跟你們聊
當然煩 當我細路 當我錯 咩都當我錯
真係吾想再嘈 很煩     
希望你們都不再再吵 真的真的很煩
人無千日好 花無百日紅

回復 161# 的帖子

喔.. 他在教我做人道理.
已明白. 謝謝
他很有道理. 已明白
我已學會他教我了 已明白
謝謝. 抱歉大家 可以了?  
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Misuki 於 2009-6-8 07:01 發表
原來我個post發完都係一直嘈落去..

果然我既力量很細很細. 懶得再發文了

不過真係很唔appreciate 呢種風氣..哭

當然網絡世界真係好反映到現實,

很多真小人 自私鬼.. 都在網絡世界睇得最清楚

但真正能處到事情 ...
經過你這番說話 我覺得很有道理喔- -
很多真小人 自私鬼.. 真的很多
我都係 真小人 自私鬼...
你既力量吾細的.. 現在起碼吸引到我
好了 我都懶得再發文了
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Misuki 於 2009-6-8 07:19 發表

當然一個團隊成不成功不只在於比賽有沒有得到排名

而係該團成員既品行同言論

當然如果S版係好玩 自然很多團效發去玩

而不是靠"煩功" 去叫人玩

"桃李無言下自成溪"

當然我都很支持S版. 因為S版越改越似14版 ...
喔... 明白了....
謝謝      
人無千日好 花無百日紅

發新話題