發新話題

信長盃III 現接受報名 (已經截止)

[Close]
引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 22:25 發表

你英文差定點?
叫你shut the fuck up
中文解釋 閉上你的叼嘴ok??
簡單d 就是叫你閉嘴
看d 高手玩新版 11.2b
 你自己去 玩s版無人理你 wo 
/下次vlan搞 s版都無所謂wo
最煩是你lee d 自私精
等下都5得 人地set 好 d 規則要為你一個改??

你等下都 ...
真的無人理?    你睇有幾多人支持s版?
我只係想叫管理員比較明確答覆我 幾時搞s版.
可惜我等吾到 可能係管理員好忙 沒空.
而你只會係到嘈. 我在等管理員答覆
你呢? 只會引起鬧戰 . 好啦 我決定吾理你
我知道你一定會再回復. 我答應左人地吾會再理你

投票無幫忙? 甘你問下人 咩有幫助?
問團隊隊長係最好 因為團隊隊長 係管理成團既話事人
佢好清楚自己個團係玩咩版. 所以請別膠<
那是最後對你的回復
希望你都吾好再係到引起鬧戰

人無千日好 花無百日紅

最多人支持一定最好?
最多人支持一定要做?
你有份出錢出力 就話jer
mud都無做彈3彈4 我看不過眼??
罵戰?講2句粗口就=罵戰??你都幾小家波

可惜我等吾到 可能係管理員好忙 沒空.
而你只會係到嘈. 我在等管理員答覆
我嘈d 自私精 一味嘈
我有嘈班搞手? 你好搞笑波 講到自己完全無問題
你估搞一次比賽好簡單?? 又5見你搞????
得把口
你真是為左s版玩家 就不如你搞個
講埋日期時間地點 參加人數 規則等等
我一定報名波 獎品都5 9 要你又點話
人地點話比聽確實日期 幾時搞s版
5通要講 我地搞完這次比賽 後 會在 2010年5月24日(我條女生日 ) 搞?  
你大腦有問題 同你溝通5到 5同lvl 無得比 龜兔賽跑gum
一陣搞5到又比你 嘈 你**侮辱成份** 5代表人地**侮辱成份**
你好天真好傻lor 我想講
對阿 投票無幫助 (好多情形都是)
例如 班裏面投票去迪迪尼 最多人
但學校 一早決定大家要去 海洋公園
個投票都是無意思
同樣道理
一早講話新版 再轉11.2B
你搞埋d 小動作 叫人投S版
都正**侮辱成份**
你以爲 有用??
你5理我 5好理lor
你我條女??? 嘔 好傷心喔 我要哭??
令人費解的一個人

又是引起鬧戰的某位朋友喔
不要再說無知的話吧
能告訴我1個答案嗎..
幾時搞s版比賽  
等待管理員的回復中..
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 22:45 發表
例如 班裏面投票去迪迪尼 最多人
但學校 一早決定大家要去 海洋公園
個投票都是無意思
同樣道理
一早講話新版 再轉11.2B
都正**侮辱成份**
你以爲 有用??
我真係頂你吾順... 火都泥..
我都俾個例如你啦 小朋友
雖然知道今次去海洋公園
但係同學只係問學校幾時可以去迪迪尼
都正**侮辱成份**
你以爲 有用??

我睇你先係小動作^_^   
我由頭都尾都係問幾時可以搞s版..
依d叫小動作? 你先係天生很傻
你真係好on8 lor 吾該
真係吾明vlan點解存在住你呢d人
人無千日好 花無百日紅

又話 5回跟住又回
你做人有無原則ga
我都5明 個世界點解有你ge存在
阻住地球轉

我幫vlan 答幾時s版
遲d 會有ok? 滿意? 收得皮未?

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 22:11 發表

112b= 織田 勝率很低 bug多 delay多   
是你技術問題了吧~~~~~~
說到尾 你只想打s版 你想全世界人都順從你 可惜 人就係渺小 你亦唔例外
一直問 幾時s版幾時s版???
你要人地配合你
何不你配合人地?

你不打 好多人會打 你認為 你好重要?你哪位阿 大哥~

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 23:09 發表
又話 5回跟住又回
你做人有無原則ga
我都5明 個世界點解有你ge存在
阻住地球轉

我幫vlan 答幾時s版
遲d 會有ok? 滿意? 收得皮未?
你吾知點解我要回你?
因為你xxx lor
叫左你吾好嘈 又要嘈
以為自己邊個?
你=vlan 別說笑了 你無呢個資格.
吾該 吾好搞壞vlan 粗口多到.
不要破壞vlan 謝.
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Ling-3- 於 2009-6-7 23:10 發表

是你技術問題了吧~~~~~~
說到尾 你只想打s版 你想全世界人都順從你 可惜 人就係渺小 你亦唔例外
一直問 幾時s版幾時s版???
你要人地配合你
何不你配合人地?

你不打 好多人會打 你認為 你好重要?你哪位阿 大哥~ ...
無錯 我真係想打s版 但你以上既說話 我真係好想話番你orz
我幾時要全世界順從me? 別搞笑吧
都係果句 我只玩官方地圖. 難到人地玩9.5b 你又去玩9.5b嗎
難到你自己沒有主見嗎?  請三思
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 23:15 發表

無錯 我真係想打s版 但你以上既說話 我真係好想話番你orz
我幾時要全世界順從me? 別搞笑吧
都係果句 我只玩官方地圖. 難到人地玩9.5b 你又去玩9.5b嗎
難到你自己沒有主見嗎?  請三思 ...
我有主見 但我識尊重人
似你?一直大吵大鬧......
你哪位阿 大哥...你真係覺得你自己好重要...人地做事要睇你面口?
有種拎錢出黎搞 到時搞乜版本你自己話事囉~~~
真係睇唔順眼...
我夠玩開新版 佢話唔夠16隊就玩11.2b..唔通我又要好似你咁?係度不停問幾時新版幾時新版?
天真。

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 23:12 發表

你吾知點解我要回你?
因為你xxx lor
叫左你吾好嘈 又要嘈
以為自己邊個?
你=vlan 別說笑了 你無呢個資格.
吾該 吾好搞壞vlan 粗口多到.
不要破壞vlan 謝. ...
哇又回 面皮厚到?? SK2 都要找你拍廣告
叫左你吾好嘈 又要嘈
你叫就5嘈?? 你我老豆??定老母阿
我無講過我會收聲波
我無gum笨
好過d人
不回不回都是回了
U MAKE ME SICK !  
I AM SICK OF U

引用:
原帖由 Negligible_guy 於 2009-6-7 15:54 發表
兄台既一言一語實在思考得周詳細密.
再加上以為遊戲係依賴團隊發展,小弟甘拜下風.

係咪凡事都可以直接推論,無視邏輯我就唔知.
不過呢位無事大呼小叫既朋友恐怕係一位人才.
玩低能遊戲既人都係低能?
起 ...
一個遊戲唔係依賴團隊發展既話
應該依賴什麼來推動?

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 22:59 發表

我真係頂你吾順... 火都泥..
我都俾個例如你啦 小朋友
雖然知道今次去海洋公園
但係同學只係問學校幾時可以去迪迪尼
都正**侮辱成份**
你以爲 有用??
我睇你先係小動作^_^   
...
gor班應該你d 同學泥
做埋d 無意思的 行爲
與其問幾時去得
不如早d 做準備去海洋公園
查定有什麽好玩

只會嘈
U MAKE ME SICK
I AM SICK OF YOU

回復 144# 的帖子

我沒有不尊重嗎?  我有大吵大鬧
本來我都說了 不講 但是wankstar 一直再吵
我先同佢吵起上泥
我只係問管理員
等待管理員的答案
而你? 在跟他們一直在吵 什麼什麼.
我天真? 不過你吧
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 23:22 發表

gor班應該你d 同學泥
做埋d 無意思的 行爲
與其問幾時去得
不如早d 做準備去海洋公園
查定有什麽好玩

只會嘈
I AM SICK OF YOU
如果果班學生根本吾like 海洋公園
甘我睇一定吾會做準備^_^
I AM SICK OF YOU too
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Ling-3- 於 2009-6-7 23:18 發表

我有主見 但我識尊重人
似你?一直大吵大鬧......
你哪位阿 大哥...你真係覺得你自己好重要...人地做事要睇你面口?
有種拎錢出黎搞 到時搞乜版本你自己話事囉~~~
真係睇唔順眼...
我夠玩開新版 佢話唔夠16隊就玩11. ...
大吵大鬧我也在做   問題是這個 天下為神 的物體 欺人太深(vlan算人吧)
處處逼人(肯定是錯字 忘記了) 我見無人出聲所以只好挺身而出
多謝你 站在我這邊!

發新話題