發新話題

信長盃III 現接受報名 (已經截止)

[Close]
引用:
原帖由 冰島﹏SimoN 於 2009-6-7 23:21 發表

一個遊戲唔係依賴團隊發展既話
應該依賴什麼來推動?
我睇 應該係佢地 個人喜好了   
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 23:23 發表
我沒有不尊重嗎?  我有大吵大鬧
本來我都說了 不講 但是wankstar 一直再吵
我先同佢吵起上泥
我只係問管理員
等待管理員的答案
而你? 在跟他們一直在吵 什麼什麼.
我天真? 不過你吧 ...
我真係睇唔到你點尊重人~~
成日將責任推比人 你冇責任??
你同佢吵起上黎 係佢錯 你岩既?
"而你? 在跟他們一直在吵 什麼什麼."
你要說什麼阿? 我同佢地一直在吵?
看你回復數量就飽了~~~
最好我是天真~~~~~~~
只會為自己利益的小孩~~~~~~慘

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 23:24 發表

大吵大鬧我也在做   問題是這個 天下為神 的物體 欺人太深(vlan算人吧)
處處逼人(肯定是錯字 忘記了) 我見無人出聲所以只好挺身而出
多謝你 站在我這邊! ...
處處逼人? 何以見得? 我在問管理員  興你何干?
我知道我狂問管理員 係我煩 但我只係想知個答案
我睇根本同你無關 你只要吾講野 根本無人  欺人太深 處處逼人
呢個情況發生.      
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Ling-3- 於 2009-6-7 23:27 發表

我真係睇唔到你點尊重人~~
成日將責任推比人 你冇責任??
你同佢吵起上黎 係佢錯 你岩既?
"而你? 在跟他們一直在吵 什麼什麼."
你要說什麼阿? 我同佢地一直在吵?
看你回復數量就飽了~~~
最好我是天真~~~~~~~
只會為 ...
我有說我沒錯嗎? 我當然有責任.
當然大家都會有錯 但我吾見得你岩得去邊
我沒有什麼要說 都要同等的說話

人無千日好 花無百日紅

你在煽動d 人 去不參加比賽 你口講支持?又搞d 什麽s版 b 版投票

kai
口不對心(手)
我想你話支持新版不過想2邊討好
牆頭草 sad

我不跟你吵 好好練新版好過死廢物 88 天真嬌

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 23:29 發表

我有說我沒錯嗎? 我當時有責任.
當然大家都會有錯 但我吾見得你岩得去邊
我沒有什麼要說 都要同等的說話
拜託你話人之前 動一動腦
"但我吾見得你岩得去邊"
我錯在 對牛彈琴
對一隻教不聽 養不大 只會鑽牛角尖的牛 講咁多野
拜託不要以為全vLan只有你一個人好嗎??
還是那句
你哪位阿?大哥

我睇 我沒有什麼值得跟你們聊
當然煩 當我細路 當我錯 咩都當我錯
真係吾想再嘈 很煩     
希望你們都不再再吵 真的真的很煩
人無千日好 花無百日紅

沒有人去聊妳啊 妳有什麼值得我們聊 一直都是以事論事
妳這樣算是退一步嗎? 「當」妳錯了?
妳根本在堅持啊...不合意回覆就叫煩
要不妳當管理員不喜歡就刪掉啊...

wankstar 大哥是我偶像

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 23:36 發表
我睇 我沒有什麼值得跟你們聊
當然煩 當我細路 當我錯 咩都當我錯
真係吾想再嘈 很煩     
希望你們都不再再吵 真的真的很煩
成日話人一成不變
我睇一成不變既係你咋呱?

乜野都只係為自己著想 你玩S版就要全世界就你?
成日就話好多隊支持S版
你夠膽講轉左B版會搞唔成?
又話乜B版多路人團 S版多正規團?
正規定路人係你定義? 你有資格?
版本平衡與否亦唔輪到你決定

夜啦 訓啦 聽日仲要返學呀
自我中心既細路

天兄
你望下 你同wankstar大哥 ge討論當中
各位的矛頭都指向你
固然wankstar 大哥比較粗佬d
也不無道理
請自己想想
他在教你做人道理0.0

點解5開11.2b架
e加起馬重有一半人係玩緊-_-

引用:
原帖由 [斷情]_ckt 於 2009-6-8 00:14 發表
點解5開11.2b架
e加起馬重有一半人係玩緊-_-
當新版5夠隊伍 就會 轉去打11.2B 請細看!!

回復 161# 的帖子

喔.. 他在教我做人道理.
已明白. 謝謝
他很有道理. 已明白
我已學會他教我了 已明白
謝謝. 抱歉大家 可以了?  
人無千日好 花無百日紅

原來我個post發完都係一直嘈落去..

果然我既力量很細很細. 懶得再發文了

不過真係很唔appreciate 呢種風氣..哭

當然網絡世界真係好反映到現實,

很多真小人 自私鬼.. 都在網絡世界睇得最清楚

但真正能處到事情解決到問題又有多少個

信長團戰已被3個版本所困擾著了

大家仲要為呢個問題嘈落去

定係做其他野去促進團戰發展

請好好思量一下

不然就只有越來越來強團退下來
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN