發新話題

信長盃III 現接受報名 (已經截止)

[Close]
引用:
原帖由 Ling-3- 於 2009-6-7 03:37 發表

如果真係阿峰一手一腳整張圖出黎
佢一定唔係白痴 而且係天才了吧
你知道 整張圖過程中 有幾多人手幫佢嗎??
雖然話係好多人幫佢 但我冇認同佢係白痴 ...
佢白痴又點會玩WAR3
SUM 41 FOREVER

話作者白痴又要玩佢d白痴圖果個

係咩黎?? 天才?

你正常極有限啦 弱智
.

有d人 係甘嫁啦
人無千日好 花無百日紅

好正常姐               

我對地圖換s版 信心好低...低過1%  
人無千日好 花無百日紅

= =我想問 有冇得改比賽名單- -我申請左 點知我ac本身有團-.- 個隊咪變左冇隊長囉= =

回復 84# 的帖子

兄台既一言一語實在思考得周詳細密.
再加上以為遊戲係依賴團隊發展,小弟甘拜下風.
引用:
原帖由 sai.亞 於 2009-6-7 13:18 發表
話作者白痴又要玩佢d白痴圖果個
係咩黎?? 天才?
你正常極有限啦 弱智
係咪凡事都可以直接推論,無視邏輯我就唔知.
不過呢位無事大呼小叫既朋友恐怕係一位人才.
玩低能遊戲既人都係低能?
起碼仲有為左了解低能既人.
我行我素

推推.支持s版^_^

煩什麼...要打新版就報名.

不想玩就不要報等看賽果.

而不是作無意義的批評

到底要比較版本比較到什麼時候

不要比賽還未打就傷了和氣.

就算吵嬴了, 也輸了氣度 可惜

心底話:

回想頭2次比賽 我都見到VLAN的管理層雖然冇份玩

但都要呆站成9-10個鐘等結果

結果出左仲要大方到請冠軍隊食飯

此時此刻我覺得VLAN的管理層真係很辛苦

由於咁多版本都唔知選擇邊個好。

而VLAN只係一心一意搞個比賽皆大歡喜一下。

冇錢賺仲要哂人力物力都要被批評 吃力不討好。

VLAN的管理層加油

本人只不過係一個VLAN既普通玩家

生於斯長於斯 不管係咩版本既比賽我都打算當日去現場支持

支持屬於我們香港人的遊戲平台

生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

支持新版~大家一起參加玩玩吧

拜託

人家搞比賽給你們了
你們還一直說說說
你不參加新版,,就等結果
不如你來搞一次比賽好嗎?
我想成功機會也沒多少
想別人尊重自己
自己先尊重自己

引用:
原帖由 Misuki 於 2009-6-7 17:16 發表
煩什麼...要打新版就報名.

不想玩就不要報等看賽果.

而不是作無意義的批評

到底要比較版本比較到什麼時候

不要比賽還未打就傷了和氣.

就算吵嬴了, 也輸了氣度 可惜

心底話:

回想頭2次比賽 我都見到VLAN的管理層雖 ...
想了好久..只能用一個形容詞 形容你
"中肯"
這樣都應該是管理員的心聲了吧~~~~~
希望這番話能呼醒那些只會為自己利益的人~~~~~~~~~

我真係唔明,s板咁多bug都咁多人想玩,完全唔識進步.
再講,有人話新板要重玩好曬時間,本人打左3場已經上曬手,只係d合裝要再記過
希望多d人一齊玩新板啦

那好吧.... 不說了 ... 好了嗎?        
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-4 17:24 發表
b版 無咩可能吾夠16隊嫁-.-         
因為路人團 多            
想說 路人團定大團參加比賽關你什麽事
人家辛苦搞比賽 出錢出力 你多謝都無句
定你對眼有問題?? 看不到vlan 比賽 是新版/11.2b
好像在什麽地方也看到你話要搞s版 什麽沒s版就不打
那就不要參加 不要在這兒哭
不覺得搞11.2b 有什麽問題
友誼第1 比賽第2
什麽版根本沒關係
你自己玩開s版當然會說s版好s版秒s版瓜瓜叫
SO WT? I DONT GIVE A SHIT (相信很多人也會這樣想)
vlan 有權連b 版都不提供 做出讓步我覺得已經很好
真佩服vlan的管理人員 能夠沉得著氣
比我一早不搞了
在此向各位vlan 管理人員致敬

在此向你提供一個方法
你自己開個平台 搞埋s版比賽 本人很樂意 來參加

你搞埋abcdefghijklmnopqrstuvxyz 版我都不理你

發新話題