發新話題

信長盃III 現接受報名 (已經截止)

[Close]
引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-4 18:38 發表
新版.. 我覺得無問題   不過香港太少人玩
s版.. 我覺得無問題  什至多人 支持
b版..  我覺得有問題  上次比賽已經12.1c 吾再11.2b
           難到大家都吾想vlan 進步嗎?

我諗如果 開b版 勁團  吾會去參加..
     ...
如果你=勁團   那我相信 你所謂的開b版 勁團  吾會去參加

要不然 恐怕要讓你失望了

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-5 10:15 發表
開始發現管理員好像不聆聽我們的感受   ........
你邊位阿 人地做野要理你感受??? gag
你大王阿??   成日話玩s版比11.2b 進步
你gum進步去玩S版啦**侮辱成份** 在進步d 玩dota 啦**侮辱成份**9 進步你老未 讀書啊加下?打機=娛樂 **侮辱成份**9進步你都kai
天下為 神 以爲自己真是神???**侮辱成份**9 gag 爆小朋友
人地開分身又關你事 你人地老豆????

雖然我新版比人SM
但我都支持新版 參加比賽我都想- -不過我太廢唉唉
玩新版ge朋友加油 希望搞得成新版
如果真是差1隊先得 我先看看0.0

引用:
原帖由 Misuki 於 2009-6-7 17:16 發表
煩什麼...要打新版就報名.

不想玩就不要報等看賽果.

而不是作無意義的批評

到底要比較版本比較到什麼時候

不要比賽還未打就傷了和氣.

就算吵嬴了, 也輸了氣度 可惜

心底話:

回想頭2次比賽 我都見到VLAN的管理層雖 ...
講得好 叫個天下為狗 收皮就ok 了 又5夠膽玩新版又要嘈 正**侮辱成份**仔 一個
得9lvl 嘈嘈工貢 挑 真是支持vlan 先算啦 天下為狗
為左自己想玩s版要gum多人就你
你有公主病?? 死gag佬 你女人來的 天下為狗?

好好地一個討論比賽ga貼又釀成一個比你地鬧戰ga 地方

我都好同意,唔洗比錢,唔報咪唔報,點解仲要嘈???

我都明白大家有自己諗法,但點解唔可以心平氣和咁講,係都要言語攻擊同粗口,搞到鬧戰

管理員都講明新版唔夠人先玩11.2b 玩11.2b都係比個機會你地唔係冇得比賽姐

人地又要搞vlan,又要理你地d 鬧戰,真係辛苦了他們

新版
全程網上進行
so gd

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 21:20 發表

講得好 叫個天下為狗 收皮就ok 了 又5夠膽玩新版又要嘈 正**侮辱成份**仔 一個
得9lvl 嘈嘈工貢 挑 真是支持vlan 先算啦 天下為狗
為左自己想玩s版要gum多人就你
你有公主病?? 死gag佬 你女人來的 天下為狗? ...
根本舊版同新版 2隻game 2個作者 做咩要玩?  
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 +nIgHtRiSe+ 於 2009-6-7 21:01 發表

想說 路人團定大團參加比賽關你什麽事
人家辛苦搞比賽 出錢出力 你多謝都無句
定你對眼有問題?? 看不到vlan 比賽 是新版/11.2b
好像在什麽地方也看到你話要搞s版 什麽沒s版就不打
那就不要參加 不要在這兒哭
不覺 ...
我有甘講過嗎? 我不嬲都支持新版同s版
因為係官方地圖
但b版只係路人 有d更有bug/ delay
so我吾多支持vlan搞呢個版 地圖
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 22:01 發表

根本舊版同新版 2隻game 2個作者 做咩要玩?  
你5玩又要嘈 真onj                 你5玩好多人玩
shut the fuck up then 

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 21:16 發表

你邊位阿 人地做野要理你感受??? gag
你大王阿??   成日話玩s版比11.2b 進步
你gum進步去玩S版啦**侮辱成份** 在進步d 玩dota 啦**侮辱成份**9 進步你老未 讀書啊加下?打機=娛樂 **侮辱成份**9進步你都kai
天下為  ...
我睇你誤會啦..
我甘講既意思係話我地講左甘多  管理員都無回應過我地甘解orz
我所說的意思錯了 抱歉...  但我真係想問 管理員能幾時開s版  
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 22:03 發表

我有甘講過嗎? 我不嬲都支持新版同s版
因為係官方地圖
但b版只係路人 有d更有bug/ delay
so我吾多支持vlan搞呢個版 地圖
要你支持?? 你邊位??
你5支持好多人支持wo
無你 我覺得比賽不會有什麽問題

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 22:03 發表

你5玩又要嘈 真onj                 你5玩好多人玩
WOO      心聲
豬GC:LeNy-BaO.
[img][/img]

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 22:03 發表

都係果句.. 吾支持11.2b  只支持s版/新版   
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 22:04 發表

我睇你誤會啦..
我甘講既意思係話我地講左甘多  管理員都無回應過我地甘解orz
我所說的意思錯了 抱歉...  但我真係想問 管理員能幾時開s版  
你以爲人地好有空??
vlan d 人不是只爲了 信長 一個遊戲
他們還有其他範疇的工作
你在乖人沒理你前 請了解人地ge工作
人地無責任 去回復你波

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 22:05 發表

你以爲人地好有空??
vlan d 人不是只爲了 信長 一個遊戲
他們還有其他範疇的工作
你在乖人沒理你前 請了解人地ge工作
人地無責任 去回復你波 ...
你睇下d人 like s版定b版多d吧....
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=135821&extra=page%3D1
我知道佢地好多野要忙......
但係吾= 吾可以吾理我地   
只係想清楚要個明確答覆orz  
人無千日好 花無百日紅

woooooooooooooooooooooooo
112b=閃介加魔<3
豬GC:LeNy-BaO.
[img][/img]

發新話題