發新話題

信長盃III 現接受報名 (已經截止)

[Close]
引用:
原帖由 7171 於 2009-6-7 21:34 發表
好好地一個討論比賽ga貼又釀成一個比你地鬧戰ga 地方

我都好同意,唔洗比錢,唔報咪唔報,點解仲要嘈???

我都明白大家有自己諗法,但點解唔可以心平氣和咁講,係都要言語攻擊同粗口,搞到鬧戰

管理員都講明新版唔夠人先 ...
引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 20:37 發表
那好吧.... 不說了 ... 好了嗎?        
他們又想讓我  鬧戰  ... 我沒辦法的   
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 0n[]chun 於 2009-6-7 22:10 發表
woooooooooooooooooooooooo
112b=閃介加魔
112b= 織田 勝率很低 bug多 delay多   
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 22:10 發表

他們又想讓我  鬧戰  ... 我沒辦法的   
心照不宣

引用:
原帖由 0n[]chun 於 2009-6-7 22:11 發表
我學下天下為(&)先 吾可以一次過回 要一個一個甘回 甘樣算吾算昆post =]
團名好似換左                  
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 22:11 發表

112b= 織田 勝率很低 bug多 delay多   
高手高手
豬GC:LeNy-BaO.
[img][/img]

引用:
原帖由 7171 於 2009-6-7 22:12 發表

心照不宣
見到我前面都已經講左吾講.. 跟住佢地發起一連串 讓我不能不說   
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 0n[]chun 於 2009-6-7 22:12 發表

高手高手
只係舉出某部份11.2b 壞處.. 其實仲有好多
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 22:13 發表

見到我前面都已經講左吾講.. 跟住佢地發起一連串 讓我不能不說   
我都有睇番前面d 對話,真係精彩,粗口字典

天下為(&) 回p0st 的速度十分驚人
豬GC:LeNy-BaO.
[img][/img]

引用:
原帖由 0n[]chun 於 2009-6-7 22:14 發表
天下為(&) 回p0st 的速度十分驚人
當然了                    
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 7171 於 2009-6-7 22:13 發表

我都有睇番前面d 對話,真係精彩,粗口字典
嗯... 我知道錯....都係果句... 已說了不再講... 但他們..猛要說我..沒辦法吧   
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 22:07 發表

你睇下d人 like s版定b版多d吧....
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=135821&extra=page%3D1
我知道佢地好多野要忙......
但係吾= 吾可以吾理我地   
只係想清楚要個明確答覆orz   ...
原來玩信得72人
之前有個投票11.2B 最多wo
你5好賴分身啦 我5信有gum多分身

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 22:21 發表

原來玩信得72人
之前有個投票11.2B 最多wo
你5好賴分身啦 我5信有gum多分身
我諗係大部份人 拉曬d fd .. d fd一定會簡咩版 心照.
分身 我吾覺得會無... 我認為下次管理員應該開投票係問團隊既隊長會比較好  
照我估計.. 正色團- 新版/s版(s版較多)  路人團- s版/b版(b版較多)

人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 22:13 發表

你英文差定點?
叫你shut the fuck up
中文解釋 閉上你的叼嘴ok??
簡單d 就是叫你閉嘴
看d 高手玩新版 11.2b
 你自己去 玩s版無人理你 wo 
/下次vlan搞 s版都無所謂wo
最煩是你lee d 自私精
等下都5得 人地set 好 d 規則要為你一個改??

你等下都5得? 

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 22:23 發表

我諗係大部份人 拉曬d fd .. d fd一定會簡咩版 心照.
分身 我吾覺得會無... 我認為下次管理員應該開投票係問團隊既隊長會比較好  
照我估計.. 正色團- 新版/s版(s版較多)  路人團- s版/b版(b版較多) ...
你都識講啦 kai 5覺投票對玩什麽版有幫助波

vlan 有話事權ok?? 就算新版小人玩又如何?? 
所謂貴精不貴多

11.2b 可能多路人。。。但香港有套戲叫臥虎藏龍
我相信vlan 路人團都有好多

s版都一定有 留待下次/比你搞 now你再在此嘈話要玩s版只會顯得不尊重舉辦者ok?

發新話題