發新話題

信長盃III 現接受報名 (已經截止)

[Close]
有d人 係甘嫁啦
人無千日好 花無百日紅

我對地圖換s版 信心好低...低過1%  
人無千日好 花無百日紅

那好吧.... 不說了 ... 好了嗎?        
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 21:20 發表

講得好 叫個天下為狗 收皮就ok 了 又5夠膽玩新版又要嘈 正**侮辱成份**仔 一個
得9lvl 嘈嘈工貢 挑 真是支持vlan 先算啦 天下為狗
為左自己想玩s版要gum多人就你
你有公主病?? 死gag佬 你女人來的 天下為狗? ...
根本舊版同新版 2隻game 2個作者 做咩要玩?  
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 +nIgHtRiSe+ 於 2009-6-7 21:01 發表

想說 路人團定大團參加比賽關你什麽事
人家辛苦搞比賽 出錢出力 你多謝都無句
定你對眼有問題?? 看不到vlan 比賽 是新版/11.2b
好像在什麽地方也看到你話要搞s版 什麽沒s版就不打
那就不要參加 不要在這兒哭
不覺 ...
我有甘講過嗎? 我不嬲都支持新版同s版
因為係官方地圖
但b版只係路人 有d更有bug/ delay
so我吾多支持vlan搞呢個版 地圖
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 21:16 發表

你邊位阿 人地做野要理你感受??? gag
你大王阿??   成日話玩s版比11.2b 進步
你gum進步去玩S版啦**侮辱成份** 在進步d 玩dota 啦**侮辱成份**9 進步你老未 讀書啊加下?打機=娛樂 **侮辱成份**9進步你都kai
天下為  ...
我睇你誤會啦..
我甘講既意思係話我地講左甘多  管理員都無回應過我地甘解orz
我所說的意思錯了 抱歉...  但我真係想問 管理員能幾時開s版  
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 22:03 發表

你5玩又要嘈 真onj                 你5玩好多人玩
shut the fuck up then 
都係果句.. 吾支持11.2b  只支持s版/新版   
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Wankstar 於 2009-6-7 22:05 發表

你以爲人地好有空??
vlan d 人不是只爲了 信長 一個遊戲
他們還有其他範疇的工作
你在乖人沒理你前 請了解人地ge工作
人地無責任 去回復你波 ...
你睇下d人 like s版定b版多d吧....
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=135821&extra=page%3D1
我知道佢地好多野要忙......
但係吾= 吾可以吾理我地   
只係想清楚要個明確答覆orz  
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 7171 於 2009-6-7 21:34 發表
好好地一個討論比賽ga貼又釀成一個比你地鬧戰ga 地方

我都好同意,唔洗比錢,唔報咪唔報,點解仲要嘈???

我都明白大家有自己諗法,但點解唔可以心平氣和咁講,係都要言語攻擊同粗口,搞到鬧戰

管理員都講明新版唔夠人先 ...
引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 20:37 發表
那好吧.... 不說了 ... 好了嗎?        
他們又想讓我  鬧戰  ... 我沒辦法的   
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 0n[]chun 於 2009-6-7 22:10 發表
woooooooooooooooooooooooo
112b=閃介加魔
112b= 織田 勝率很低 bug多 delay多   
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 0n[]chun 於 2009-6-7 22:11 發表
我學下天下為(&)先 吾可以一次過回 要一個一個甘回 甘樣算吾算昆post =]
團名好似換左                  
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 7171 於 2009-6-7 22:12 發表

心照不宣
見到我前面都已經講左吾講.. 跟住佢地發起一連串 讓我不能不說   
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 0n[]chun 於 2009-6-7 22:12 發表

高手高手
只係舉出某部份11.2b 壞處.. 其實仲有好多
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 0n[]chun 於 2009-6-7 22:14 發表
天下為(&) 回p0st 的速度十分驚人
當然了                    
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 7171 於 2009-6-7 22:13 發表

我都有睇番前面d 對話,真係精彩,粗口字典
嗯... 我知道錯....都係果句... 已說了不再講... 但他們..猛要說我..沒辦法吧   
人無千日好 花無百日紅

發新話題