發新話題

信長盃III 現接受報名 (已經截止)

[Close]
我覺得做法幾好
先試新版  如果失敗  就搞11.2b阿  比沒舉辦好~~~
不過我想講既係.....
一開始宣佈話用新版比賽 而家話如果唔夠隊數 就轉去11.2b..
那 練開新版的團隊 半個月時間.........怎趕得上......
14.4b4 跟 11.2b的差異  天與地阿~~~~~
糟了~~~~

引用:
原帖由 evo4xd 於 2009-6-7 03:00 發表
阿峰白痴的話 我唔信佢可以整到張圖出黎
如果真係阿峰一手一腳整張圖出黎
佢一定唔係白痴 而且係天才了吧
你知道 整張圖過程中 有幾多人手幫佢嗎??
雖然話係好多人幫佢 但我冇認同佢係白痴

引用:
原帖由 Misuki 於 2009-6-7 17:16 發表
煩什麼...要打新版就報名.

不想玩就不要報等看賽果.

而不是作無意義的批評

到底要比較版本比較到什麼時候

不要比賽還未打就傷了和氣.

就算吵嬴了, 也輸了氣度 可惜

心底話:

回想頭2次比賽 我都見到VLAN的管理層雖 ...
想了好久..只能用一個形容詞 形容你
"中肯"
這樣都應該是管理員的心聲了吧~~~~~
希望這番話能呼醒那些只會為自己利益的人~~~~~~~~~

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 22:11 發表

112b= 織田 勝率很低 bug多 delay多   
是你技術問題了吧~~~~~~
說到尾 你只想打s版 你想全世界人都順從你 可惜 人就係渺小 你亦唔例外
一直問 幾時s版幾時s版???
你要人地配合你
何不你配合人地?

你不打 好多人會打 你認為 你好重要?你哪位阿 大哥~

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 23:15 發表

無錯 我真係想打s版 但你以上既說話 我真係好想話番你orz
我幾時要全世界順從me? 別搞笑吧
都係果句 我只玩官方地圖. 難到人地玩9.5b 你又去玩9.5b嗎
難到你自己沒有主見嗎?  請三思 ...
我有主見 但我識尊重人
似你?一直大吵大鬧......
你哪位阿 大哥...你真係覺得你自己好重要...人地做事要睇你面口?
有種拎錢出黎搞 到時搞乜版本你自己話事囉~~~
真係睇唔順眼...
我夠玩開新版 佢話唔夠16隊就玩11.2b..唔通我又要好似你咁?係度不停問幾時新版幾時新版?
天真。

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 23:23 發表
我沒有不尊重嗎?  我有大吵大鬧
本來我都說了 不講 但是wankstar 一直再吵
我先同佢吵起上泥
我只係問管理員
等待管理員的答案
而你? 在跟他們一直在吵 什麼什麼.
我天真? 不過你吧 ...
我真係睇唔到你點尊重人~~
成日將責任推比人 你冇責任??
你同佢吵起上黎 係佢錯 你岩既?
"而你? 在跟他們一直在吵 什麼什麼."
你要說什麼阿? 我同佢地一直在吵?
看你回復數量就飽了~~~
最好我是天真~~~~~~~
只會為自己利益的小孩~~~~~~慘

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 23:29 發表

我有說我沒錯嗎? 我當時有責任.
當然大家都會有錯 但我吾見得你岩得去邊
我沒有什麼要說 都要同等的說話
拜託你話人之前 動一動腦
"但我吾見得你岩得去邊"
我錯在 對牛彈琴
對一隻教不聽 養不大 只會鑽牛角尖的牛 講咁多野
拜託不要以為全vLan只有你一個人好嗎??
還是那句
你哪位阿?大哥

發新話題