22 12
發新話題

其實 管理員諗野有少少問題-.-''

[Close]

其實 管理員諗野有少少問題-.-''

係人都知 vlan呢家大部份人都玩舊版...

你開比賽俾人報

講到明唔夠人會轉舊版既話

你覺得d人仲會報名咩- -

係我都會等到15/6過左先報喇

你1開始就唔應該講幾時唔夠隊數就轉版...

應該話唔夠隊數就取消 到時你地再商量搞唔搞番舊版比賽丫麻..

晝公仔晝出腸 你搞比賽唔需要俾人知你地內部點決定吧-__-''

今次d人好明顯會等期限過左再報名...

咁搞呢個比賽本身意義又去左邊呢??...

咪又係舊版~_~

人地唔鐘意打咁就算喇~~

想打只好跟台灣人較量
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

說實在...別太介懷了..

vlan 說到底不过是一個遊戲平台

它也需要客人的支持

不然莫論帶动香港人,

就連繼續提供服務也很難,

別強求了...

退一步海闊天空

連最基本既問題都咁矛盾

雖然vlan係好好,,搞比賽俾大家玩

但點解會打俾輸數唔夠人數轉舊版呢d諗頭都講埋出黎

咁更加令人唔會報名喇-.-''

我只係提出意見,,冇咩特別..

希望下次搞比賽再唔會有同類型既事件發生最好喇...

刈沒所謂吧

B版S版你都拿過排名了

是時候讓新團在沒有你的情況之下可以拿一席位
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

咩意思丫-.-

你又知我本身名...

你咁樣講完今次冇排名俾人笑- -

比賽地圖版本:14.4B係因為想推廣香港玩家玩新版
唔好再停留在11.2B
不過我覺得應該先推廣S板13.X開始
太急進了..
而且不足16隊後轉為11.2B真係一個唔明智既做法
雖然咁做係會令更多VLAN玩家申請比賽

11.2b收皮啦

羊羊
豬GC:LeNy-BaO.
[img][/img]

引用:
原帖由 Felix-L 於 2009-6-6 19:45 發表
比賽地圖版本:14.4B係因為想推廣香港玩家玩新版
唔好再停留在11.2B
不過我覺得應該先推廣S板13.X開始
太急進了..
而且不足16隊後轉為11.2B真係一個唔明智既做法
雖然咁做係會令更多VLAN玩家申請比賽 ...
我都係甘認為                 
應該先發展比較像11.2b既s版 等香港人 較易接受...
再發展新版 比較好         
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-7 22:19 發表

我都係甘認為                 
應該先發展比較像11.2b既s版 等香港人 較易接受...
再發展新版 比較好         
講到尾
你咪又係話s版.......真煩厭~

引用:
原帖由 Ling-3- 於 2009-6-7 23:23 發表

講到尾
你咪又係話s版.......真煩厭~
嗯嗯 又在教導我..
謝謝. 已明白

人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 帥帥羊 於 2009-6-7 09:56 發表
11.2b收皮啦
點解要收皮? 知唔知11.2b hott左既耐^^
有d人接受唔到新版ok~?
我就係其中一個

回復 13# 的帖子