發新話題

平帝既集合貼,有關平帝既野請係度討論,入面包含平帝既影片

[Close]

平帝既集合貼,有關平帝既野請係度討論,入面包含平帝既影片

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

吾好又系度引發罵戰喇
洛晴先講完冇耐

我唔係引發罵戰,我有証有據,我只係比人睇,遲d有人用我地個名攪事,唔關我地事

引用:
原帖由 682 於 2009-6-6 12:46 發表
我唔係引發罵戰,我有証有據,我只係比人睇,遲d有人用我地個名攪事,唔關我地事
其實佢係咪真係好似你禁講....
大家自己有眼睇- -你吾洗post出黎
你禁樣的確係引發罵戰..
你仲要攻擊人地=  =""

或者你改一改d字眼 有時吾洗禁直接

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-6-6 12:50 發表

其實佢係咪真係好似你禁講....
大家自己有眼睇- -你吾洗post出黎
你禁樣的確係引發罵戰..
你仲要攻擊人地=  =""

或者你改一改d字眼 有時吾洗禁直接 ...
明白晒,咁我間接d

引用:
原帖由 682 於 2009-6-6 12:46 發表
有証有據先可以引發罵戰,冇就叫做誹謗。

你出vote kick左佢,叫admin kick佢咪得左。

禽日打機場果陣係咪呢條友叫你ban†.GaGa V.i.b<3'

引用:
原帖由 辰料戍 於 2009-6-6 12:54 發表
禽日打機場果陣係咪呢條友叫你ban†.GaGa V.i.b
係啦,你都在場就知咩事,所以我同GaGa就夾計玩佢

而家l4d好多細佬,唔直接佢地唔會明,唔會知,
加上條片有d沙,可能有d人會聽唔到呢~682講清楚係正確。
做人就唔好轉彎末角,佢係唔岩就要指正佢。

引用:
原帖由 pokhh2006 於 2009-6-6 12:58 發表
而家l4d好多細佬,唔直接佢地唔會明,唔會知,
加上條片有d沙,可能有d人會聽唔到呢~682講清楚係正確。
做人就唔好轉彎末角,佢係唔岩就要指正佢。
一個人係點大家有自己睇法
你直接只係引起罵戰
對人地點睇果個人冇幫助...

樓主段片好嘈0.0...雖然知道大概內容
你可以將整個過程寫出黎.但係盡量唔好包含
人身攻擊 粗口 如果有粗口人身攻擊
你可以用第2D字代替令大家GET到就OK

同埋唔好惡意攻擊做錯事既事主就冇問題
遇到咁既情況你有證據我係容許你貼出黎
因為始終如果對方真係咁做果陣
冇個底係度 真係好難證明你自己係清白

支持你
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

請注意: (我是拍片人Tom)
本片不是罵戰..
只是"靖"清有條"kai"子
用人地個名攪事
又話炸我個壇(SourceMOD Plugins Translate Team SMPTTSourceMod插件漢化隊伍論壇)
之後話埋個壇個Server系HDC Datacenter Limited(恆基數據中心)..
又後等o左好耐冇人炸..
正一吹水精...

引用:
原帖由 tom1314 於 2009-6-6 13:17 發表
請注意: (我是拍片人Tom)
本片不是罵戰..
只是"靖"清有條"kai"子
用人地個名攪事
又話炸我個壇(SourceMOD Plugins Translate Team SMPTTSourceMod插件漢化隊伍論壇)
之後話埋個壇個Server系HDC Datacenter Limited( ...
明白你未必係想罵戰
但係注意返D措詞"""

如果套野太大聲你地可以係youtube度校細聲d

引用:
原帖由 682 於 2009-6-6 01:30 PM 發表
如果套野太大聲你地可以係youtube度校細聲d
嘈唔係因為大聲.係D人幾個一齊同時講野.
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

發新話題