發新話題

平帝既集合貼,有關平帝既野請係度討論,入面包含平帝既影片

[Close]
引用:
原帖由 洛晴 於 2009-6-6 13:33 發表

嘈唔係因為大聲.係D人幾個一齊同時講野.
冇計啦,佢太串,成個ser10幾個人一齊玩佢

682...我係GAGA妹 M.P.b”
我地出電視劇集...
你問左why so拎左我段之後sd比我睇先..我話ok先出街..哈哈
推推推推...唔該d人睇完段片..麻煩留下言啦!.!
我地想知你地有咩意見&睇法...
要有你地既支持先可以再放出黎比大家睇囉...

囧....第1男主角現身
Asha✯edee tria cuthbert'

前傳岩岩做好,有興趣既可以睇~

嘈到=.=好細聲都係好嘈~太多人啦~

可能我蠢
前傳我聽唔明

引用:
原帖由 MoRe 於 2009-6-6 15:08 發表
682...我係GAGA妹 M.P.b”
我地出電視劇集...
你問左why so拎左我段之後sd比我睇先..我話ok先出街..哈哈
推推推推...唔該d人睇完段片..麻煩留下言啦!.!
我地想知你地有咩意見&睇法...
要有你地既支持先可以再放出黎 ...
哇 ~~~
睇黎有心搞大件事喎 ~~

唔岩都要講句 ,
佢又的確抵能死o既 ~~~

前傳我聽唔明 !! me too

我講講前傳講d咩,首先呢條平帝之前已經不停咁串人
又話人大陸仔,又話人地死八婆咁,而佢同gaga既衝突就最大
之前係機場已經有幾次話佢女人型,so我同gaga就夾計用自訂投票黎玩佢
扮踢gaga,最後我地就同佢講我地玩佢架啦,之後條友好笑到話自己代玩
仲係度串7.7,之後就係第一集既事,條友既好笑史仲有好多,第2,3,4,5集黎緊架啦

支持 岩先同佢玩過黎    嘩     不可埋與  有佢講冇人聽7.7       正一x仔

引用:
原帖由 ︴FaP》明 於 2009-6-6 06:27 PM 發表
支持 岩先同佢玩過黎    嘩     不可埋與  有佢講冇人聽7.7       正一x仔
岩岩入樓主場玩左陣= =...果個人講野講左2粒鐘咁滯..我叫人針定杯蜜糖水卑佢= =囧
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

= ="

有沒有打算加字幕==?

好曹...好多人同時講野==

見到好多FD XD

呀4,†.GaGa V.i.b<3',等等好多我都識XD

希望快啲出續集!~~

V.i.b其實把聲好性感姐!~!!邊係乸型!??

認識他真人的都知道他真人幾MAN~~

引用:
原帖由 ︴FaP》明 於 2009-6-6 18:27 發表
XD他剛剛都有入過我的場~~好采"唔小心" KICK了他~~唔係出電影版"不該"仔應該會係我地了~~

聽講佢而家係咁唱我SERVER

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-6-6 18:43 發表
= ="

有沒有打算加字幕==?

好曹...好多人同時講野==

見到好多FD XD

呀4,†.GaGa V.i.b
,†.GaGa V.i.b咁佢真人係幾man架wo...哈哈

講真個平帝嘈都係嘈段片姐ma...佢講野前後矛盾...佢根本唔知自己講緊咩...

仲有呢段片係聽聲囉...個個平帝蠢到自己認左個主角係佢囉...哈哈..

佢打機打上腦...燒埋國內..笑死

講佢d野..講緊都唔完...聲都沙埋/.\                  
                                                                      by GAGA妹 M.P.b”

發新話題