發新話題

平帝既集合貼,有關平帝既野請係度討論,入面包含平帝既影片

[Close]
引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-6-12 16:04 發表

個人感覺並不能用黎回覆問題,也不是在回覆我的問題,老實啲講是或否咪得lo~洗鬼咁煩要講感覺?
咁我答左  你信唔信都系由你架

咁我直答黎有乜用?

用下腦啦  你小學畢業?

引用:
原帖由 *小︴俊× 於 2009-6-12 16:06 發表

咁我直答黎有乜用?

人地想解決佢既燃眉之急

而家情況好危急 你吾答我落吾到台牙 小俊大哥

唉,一班心智仲未成熟既人係到開game攪是非
一個又話自己無錯
一個又話自己讀名校,又點點點咁

仲有人講野成個判官咁喎!!
實質我覺得呢條友好**侮辱成份**
精彩精彩
喂,你開埋talk show啦
中六之嘛吹水已經吹到天花龍鳳

引用:
原帖由 *小︴俊× 於 2009-6-12 16:06 發表

咁我直答黎有乜用?

我問既問題好清晰,直接了當,你便轉灣沒角,叫我地用感覺黎判斷,這個並沒有回覆我既問題lo

是定否都沒有回應,仲有用下腦啦   <---再次黎人生攻擊

小狼係問你地對屠殺者係咪你地個反港女聯盟既人
小俊答係steam改名係好易,不過小狼唔滿意你地既回答
話如果真係亂改名既人,點會對你地既團既團規咁清楚同埋點會知道
佢地踢人,小俊就話,一傳十,十傳百,小狼唔滿意呢個答案,覺得冇可能唔係fd既人會知道
呢件事,大既就係咁,請問你地有冇補充

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-6-12 16:10 發表

我問既問題好清晰,直接了當,你便轉灣沒角,叫我地用感覺黎判斷,這個並沒有回覆我既問題lo

是定否都沒有回應,仲有用下腦啦   
用下腦啦 (帶提點意思)
你小學畢業? (帶有疑問)

平帝: 收皮啦 傻仔小狼 (此為人身攻擊)

引用:
原帖由 682 於 2009-6-12 16:11 發表
小狼係問你地對屠殺者係咪你地個反港女聯盟既人
小俊答係steam改名係好易,不過小狼唔滿意你地既回答
話如果真係亂改名既人,點會對你地既團既團規咁清楚同埋點會知道
佢地踢人,小俊就話,一傳十,十傳百,小狼唔滿意呢個 ...
有 因為 大部份並不出於小俊 支筆到
你都係斷章取義

因為 有部份所答 吾係 正視於問題
而係講緊個人

真係無你地咁好氣wo,是非曲直都調轉黎講,轉灣沒角,

既然你地沒有意思認真地解決這一些問題,故意回避,

我都無為再叫你地回應了,回黎回去都唔係答中個問題,

我的爭論都此為停,唔想答既咪回lo,嘥大家咁多時間黎,轉灣沒角,故意回避,
真無意思,希望你改善下你答問題既技巧,問你是定非,直接明確地回應了便可以了,無需多花時間黎轉圈,到呢一刻都沒有你既明確回應屠殺者是否你地隊伍既人.

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-6-12 16:22 發表

我的爭論都此為停,唔想答既咪回lo,嘥大家咁多時間黎,轉灣 ...
有腦既人會知道我既答案...可惜那個不是你

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-6-12 16:22 發表

我的爭論都此為停,唔想答既咪回lo,嘥大家咁多時間黎,轉灣 ...
你呢d叫治標吾治本

陳柏宇都同你講句: 你來自哪顆星?.?
你與我相差得太遠 知識跟興趣差得太遠

發新話題