發新話題

平帝既集合貼,有關平帝既野請係度討論,入面包含平帝既影片

[Close]
出左第2集,大家快d睇,因為佢頭先又係我個場攪事,太多片
so放快d

有D無聊喎~~
打機打到咁樣,不如唔好玩= =

引用:
原帖由 682 於 2009-6-6 19:03 發表
出左第2集,大家快d睇,因為佢頭先又係我個場攪事,太多片
so放快d
XD請先生你下次見到他叫我入黎!~~

我都好想見識下這一位"不該"的人XD

我係小狼!~~ROSE那一個==不要認錯.......

搵GAGA. V.I.B,他有我的STEAM~~GAGA妹都有啊~~

請一定叫我入啊!!~~

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-6-6 19:10 發表

XD請先生你下次見到他叫我入黎!~~

我都好想見識下這一位"不該"的人XD

我係小狼!~~ROSE那一個==不要認錯.......

搵GAGA. V.I.B,他有我的STEAM~~GAGA妹都有啊~~

請一定叫我入啊!!~~ ...
GAGA. V.I.B依個名咁熟口面既= =''''
好似同佢打過一場....

引用:
原帖由 sabee 於 2009-6-6 19:13 發表

GAGA. V.I.B依個名咁熟口面既= =''''
好似同佢打過一場....
你同我打過?_?
幾時?_?請問咩名-3-?
Asha✯edee tria cuthbert'

我下一集應該會上鏡 :lol

引用:
原帖由 manuhin 於 2009-6-6 19:19 發表
我下一集應該會上鏡 :lol
你係邊個先lol?

第2集好正wo....講埋電車男"".

勁爆...平帝我想你用埋我個名GAGA妹 M.P.b”

同我做個朋友啦....

我信一定勁快上10頁以上~.~

引用:
原帖由 met0426 於 2009-6-6 19:19 發表

你同我打過?_?
幾時?_?請問咩名-3-?
唔記得囉
我琴晚好似係同過一個人又係叫咩XXGAGA既人打過
我叫Sabee

唉 /_\
笑到我喊 xDDDD

低B路過幫推 xD

引用:
原帖由 sabee 於 2009-6-6 19:57 發表

唔記得囉
我琴晚好似係同過一個人又係叫咩XXGAGA既人打過
我叫Sabee
其實以我見既..有4個gaga=.=
我/gaga妹/joker既gaga/孤獨狙擊手トリGaGa
咁你係同邊個?

引用:
原帖由 met0426 於 2009-6-6 20:20 發表

其實以我見既..有4個gaga=.=
我/gaga妹/joker既gaga/孤獨狙擊手トリGaGa
咁你係同邊個?
好似係依個>>>>>孤獨狙擊手トリGaGa

引用:
原帖由 sabee 於 2009-6-6 20:29 發表

好似係依個>>>>>孤獨狙擊手トリGaGa
e個係我個fd=D

回復 37# 的帖子

我係condom

難度是 Dom DoM @@?

發新話題