發新話題

第一次整影片主角嫩B服部[影片]

[Close]
直拉好準 .不過對手個方向.....

引用:
原帖由 +nIgHtRiSe+ 於 2009-6-9 00:32 發表
人地gum辛苦整個replay上來- -你地支持都無句不停踩- -
好期待踩人gor d 放replay上來
多謝支持

直拉不錯啊 幾準 但真系幾悶 沒對白的 同埋隻今川   超強   成場未抗過

引用:
原帖由 aRYIp. 於 2009-6-9 16:01 發表
直拉不錯啊 幾準 但真系幾悶 沒對白的 同埋隻今川   超強   成場未抗過
第一次整唔係幾識整對白

只能說....服部直拉準
路見不平 拔刀相助

引用:
原帖由 AcE____kIlleR 於 2009-6-9 19:42 發表
只能說....服部直拉準
如果唔識走的話轉拉都幾準嫁,哈

朋友一推

下次你隊友出鐵碎牙你就唔好拉走肥川啦-.-

引用:
原帖由 gagagary 於 2009-6-10 13:56 發表
下次你隊友出鐵碎牙你就唔好拉走肥川啦-.-
佢打唔死的

我想問下點樣放係呢到 我唔識放= =
路見不平 拔刀相助

引用:
原帖由 AcE____kIlleR 於 2009-6-10 16:35 發表
我想問下點樣放係呢到 我唔識放= =
其實vlan都有,但好難搵,我都搵左好耐
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=18887&extra=page%3D1

引用:
原帖由 [北敗]WaI 於 2009-6-9 10:40 發表

邊個女人....  
他在說我吧- -

雖然成套短片係殺人多
但係比人感覺係純自high咁既感覺
成段短片 用彎拉黎拉 都係得兩次.....
雖然你係用最直接既方法殺人
但係比『我』既感覺 係玩唔到服仔既『拉』既『精髓』
不喜勿插

謝謝大大教我 我都就黎正到一片服仔架影片
路見不平 拔刀相助

引用:
原帖由 小御 於 2009-6-10 17:53 發表
雖然成套短片係殺人多
但係比人感覺係純自high咁既感覺
成段短片 用彎拉黎拉 都係得兩次.....
雖然你係用最直接既方法殺人
但係比『我』既感覺 係玩唔到服仔既『拉』既『精髓』
不喜勿插 ...
冇計啦,鬼叫我嫩
直拉有信心點,同埋果時45緊,唔想輸所以唔玩咁多野

發新話題