28 12
發新話題

我是平帝 現在想批評gaga 682 和 why so

[Close]

我是平帝 現在想批評gaga 682 和 why so

為什麼我會批評他3人而已?
因為他們在不通知本人的情況下 錄製影片並公開於論壇
此舉對本人的聲譽的私隱帶來強烈影響 。

為什麼他們不喜歡我一人就要公開這件事?
我想兩個人或四至五個人的爭執無須影響到其他玩家,
就像你跟人不和的時候,又不會無聊到叫人排斥他吧!
他這樣做可見他是大少爺,本人直到目前為止亦只到他的server 回應,從未騷擾陌生人。

最後言簡易該,這件事的起因我不討論。
誰錯誰對也有主觀性,不過玩遊戲玩到辯論比賽我也是第一次接觸。
他們在辯論時 多個人攻擊我單人匹馬的錄音大家都可以聽到,
這樣無品 可見我有多大力量作出還擊。
試問我一人之力 怎可糾正這天地不容的歪理呢?

我被放上討論區後也只回應了一次,我被人玩我很怒嗎?
所以可以看到個結論, 我不在乎被傻人玩,但在乎傻人歪曲是非黑白!

大家如果想繼續討論件事 本人會奉陪到底。
不過如果你約我辯論然後多人圍我 和出來網眾想打我 .. 這些犯法行為 請死開!
本人玩遊戲可以玩射彊屍 或射自己人,你不喜歡可以踢我。
這個遊戲是沒有注明有什麼遊戲規則... 你可當我是小朋友對6-10歲的娛樂方法感興趣...試問有童真不是好嗎??

引用:
原帖由 olympic20091 於 2009-6-12 07:05 發表
為什麼我會批評他3人而已?
因為他們在不通知本人的情況下 錄製影片並公開於論壇
此舉對本人的聲譽的私隱帶來強烈影響 。

為什麼他們不喜歡我一人就要公開這件事?
我想兩個人或四至五個人的爭執無須影響到其他玩家,
...
你話無須影響到其他玩家,你又四圍唱我,你唔好同我講你冇做過呀,
呢點好多人可以證實,我放影片係因為你講到明用我地個名玩野
我唔放影片點保障自己呀??一陣我server真係中毒咁點算呀??
一陣漢化壇真係比人炸咁點好呀??而你亦不停係我server
罵其他人,什麼野獸煙,港女ka全意出晒黎,佢地同你有咩恩怨呀??
你咁樣唔叫拖其他玩家落水??我唔踢你係因為我知道你改個個名
一樣可以入黎玩野,踢根本係冇用,而我地亦講到明,你同我地公開
道歉,我地就會停止放片,但係你冇理,依然不斷玩野,只要你一日玩野,你既片
一定繼續播

回復 2# 的帖子

我玩你server 用其他人的名
甚至罵伺服器玩家  只是針對你的伺服器
你不喜歡可以ban我...要我道歉?? 我用那個名玩和說一點主觀感受也不可??
要我公開道歉 簡直不知所謂

老子我以後從不再上VLAN這個論壇~這些舌戰無意義
但老子一定會繼續拜訪你的論壇~做你個常客 不用擔心。

引用:
原帖由 olympic20091 於 2009-6-12 08:28 發表
我玩你server 用其他人的名
甚至罵伺服器玩家  只是針對你的伺服器
你不喜歡可以ban我...要我道歉?? 我用那個名玩和說一點主觀感受也不可??
要我公開道歉 簡直不知所謂 ...
平帝哥我唔知你係唔知定係咩啦,ban你你改個個名一樣可以入黎玩,所以我地從來冇咁做過
你話只係我server玩野,你真係攪笑,你係人地個server都玩野啦,駛唔駛我比片你睇呀??
係人地錄既,我唔在場

~"~ 一個願打 一個願挨

一邊自己衝入去 跟住話唔鐘意比人Post上網
另一邊係咁Post人野上網 要人道歉,威脅?

唔知咩道理

引用:
原帖由 RRCC 於 2009-6-12 08:48 發表
~"~ 一個願打 一個願挨

一邊自己衝入去 跟住話唔鐘意比人Post上網
另一邊係咁Post人野上網 要人道歉,威脅?

唔知咩道理
咁都叫威脅??佢而家係我地個場度攪事,我地只係要求佢道歉
放片上黎只係比個教訓佢

引用:
原帖由 682 於 2009-6-12 08:55 發表

咁都叫威脅??佢而家係我地個場度攪事,我地只係要求佢道歉
放片上黎只係比個教訓佢
真係教訓咁簡單?

引用:
原帖由 RRCC 於 2009-6-12 09:01 發表

真係教訓咁簡單?
請問你了解件事嗎??睇晒d片未??請睇最新既sp特別板入面有我地既解釋

引用:
原帖由 682 於 2009-6-12 09:05 發表

請問你了解件事嗎??睇晒d片未??請睇最新既sp特別板入面有我地既解釋
麻煩你point out邊段係你地既解釋

引用:
原帖由 RRCC 於 2009-6-12 09:11 發表

麻煩你point out邊段係你地既解釋
第3part開始請自己睇

傻仔平帝比人鬧到出曬名

佢唔係話有種放上youtube  ar
e+放左上去 又開post話人

你都幾無聊下

你咪走囉

你而家日日去人地個ser 嘈人地

你先係傻仔

搞到大家咁煩

成日要睇你d "偉論"

唔該停止啦.......

你唔好去人地個 ser 咪無野囉~

你又要同人嘈, 又話人玩你

你自己入 ser 比人玩

而家又要開post 講~

我真係無言至極.............

人地貼視頻, 都係娛樂下姐

你自尊心唔係大成咁呀?

你咪由佢囉

唔係永無止境 ......

呢到係討論區

唔代表可以比你地成日 post 埋d 垃圾對話

你地既事 , 你地自己處理啦~~~~~

唔想d post 佔哂成 page 呀大佬

just stop it!

引用:
原帖由 L4D湘湘 於 2009-6-12 10:30 發表
你都幾無聊下

你咪走囉

你而家日日去人地個ser 嘈人地

你先係傻仔

搞到大家咁煩

成日要睇你d "偉論"

唔該停止啦.......

你唔好去人地個 ser 咪無野囉~

你又要同人嘈, 又話人玩你

你自己入 ser 比人玩

而家 ...
十句九句都廢話

引用:
原帖由 olympic20091 於 2009-6-12 10:38 發表

十句九句都廢話
你廢過我

我句句精簡

你接受唔到人地批評

都唔係到話人廢啦.......大佬

只會顯得你更加 kai

說話唔經大腦

如果我廢

你廢上加廢

28 12
發新話題