發新話題

聯合團戰快攻

[Close]
我都係時候要同你決一死戰a_a
路見不平 拔刀相助

唉.最勁係你地啦.
之前d 比賽一定係人地開cheat 你地先嬴唔到.

y u can咁講   好彩唔係話我
路見不平 拔刀相助

可以既話 可唔可以post埋rp?
就咁睇 好難知你地一開波係點玩
邊個打上?
中?
下?
仲有幾時開始爆
如果兩面有本多/森仔/佐佐
咁你地5個係哂同一路 唔驚佢單肥?
我都係想學下野姐....

引用:
原帖由 小御 於 2009-6-13 14:53 發表
可以既話 可唔可以post埋rp?
就咁睇 好難知你地一開波係點玩
邊個打上?
中?
下?
仲有幾時開始爆
如果兩面有本多/森仔/佐佐
咁你地5個係哂同一路 唔驚佢單肥?
我都係想學下野姐.... ...
你覺得本多.森仔同佐佐單肥快d 定比人gg 快d?

多謝各位支持!~
其實我地唔系咩勁團..!~所以你想學我地可以講既
足下路 毛中路 上衫 呀市 cp..金川上路 主要系咁.!~6lv毛0 足0 出下路一隊火兵
上衫 呀市 2-3lv 3捉人..仲有.毛 0 足0  ..上衫出咩裝(裡面睇 裡面主角上衫) 之後 就咁樣攻入去..就睇合作默契
攻完下路 攻中路 攻完中路 攻完中 攻上..上爆開一條路 睇下情況如果對面清場 出火兵 足(要留c金)就剛GG如果總系唔明可以rp比你!~

引用:
原帖由 7171 於 2009-6-13 15:08 發表

你覺得本多.森仔同佐佐單肥快d 定比人gg 快d?
咁萬一對面有番咁上下實力同合作性...

佢地g唔得哂 咁點...?

引用:
原帖由 小御 於 2009-6-13 15:10 發表

咁萬一對面有番咁上下實力同合作性...

佢地g唔得哂 咁點...?
合作係邊方面先??

如果合作到可以係同一時間出哂技,快攻個邊難iwn 什至會輸

因為對面如果 果心,信長,羽柴,平手sm 左市同毛毛先 我估d 兵都唔會攻得入

最重要sm 左丫市同埋可以搵肥川壓住森仔先(因為森仔易肥d)

對面有番咁上下實力..我地有相對既合作..一樣可以贏到.. 快攻最緊要系默契(上衫=主角)上衫 玩得唔好 輸得..!~總有對面 睇咩英 如果..4主力 1法師 對面好難守 就算單機 - -''..都未必肥到

呀市 - -出多d血鋼..裝 仲有起後d''毛 0 都可以用黎救人 後者殺人!~^^.呀市 要識魔水 識起後 見人開戰 ..有大就起後!

你知唔知阿屎係邊個 就係佢自己  71哥 唔好聽佢意見 佢想讚自己 特登唔做你d鏡頭
路見不平 拔刀相助

引用:
原帖由 AcE____kIlleR 於 2009-6-13 15:19 發表
你知唔知阿屎係邊個 就係佢自己  71哥 唔好聽佢意見 佢想讚自己 特登唔做你d鏡頭
我只係聽你意見

T^T串me死仔ACE!~
單挑Go吧!!

k 你要單挑 我奉陪到底
路見不平 拔刀相助

回復 57# 的帖子

我也只跟你玩
路見不平 拔刀相助

發新話題