發新話題

聯合團戰快攻

[Close]
點解要爆哂3條路??
直接係下路直爆大本唔係仲好咩???

毛毛個大頭兩次都好似放得幾好咁

今次終於識咁放片

支持你

引用:
原帖由 Albert_Si_u 於 2009-6-13 10:15 發表
(我地唔同e d團打..^^..我地自認嫩團^^!)
~多謝7171 提議..Thx
我覺得咁樣會浪費兵力,如果人地識玩,一次過先放哂技落去,你到時會難羸好多

不過你鐘意咁樣,都冇話唔好ga,我個d 意見黎姐,唔一定要跟

(因為我試過拖住個新手玩快攻,同你d 英差唔多,都係爆哂3條路,到最後,爆哂兩隻1300,唔夠兵爆大本,輸左)

引用:
原帖由 Albert_Si_u 於 2009-6-13 10:22 發表
多謝.各位支持!~
7171 多謝支持=.=^^..55 入fd群..大家可以一齊交流!~
我地舊版黎!
你e個係咪分身黎?成閒約場團戰打

引用:
原帖由 Albert_Si_u 於 2009-6-13 10:28 發表
no=.=我經常在澳門01 打團..我地嫩B唔介意 可以加入我地fd 群大家一齊玩''!
我都是,不用怕,有機會團戰吧,群遲d先加

引用:
原帖由 AcE____kIlleR 於 2009-6-13 13:12 發表
多謝71哥黎支持啦 梗係
我係你fans 黎,遲d 團戰見

引用:
原帖由 小御 於 2009-6-13 14:53 發表
可以既話 可唔可以post埋rp?
就咁睇 好難知你地一開波係點玩
邊個打上?
中?
下?
仲有幾時開始爆
如果兩面有本多/森仔/佐佐
咁你地5個係哂同一路 唔驚佢單肥?
我都係想學下野姐.... ...
你覺得本多.森仔同佐佐單肥快d 定比人gg 快d?

引用:
原帖由 小御 於 2009-6-13 15:10 發表

咁萬一對面有番咁上下實力同合作性...

佢地g唔得哂 咁點...?
合作係邊方面先??

如果合作到可以係同一時間出哂技,快攻個邊難iwn 什至會輸

因為對面如果 果心,信長,羽柴,平手sm 左市同毛毛先 我估d 兵都唔會攻得入

最重要sm 左丫市同埋可以搵肥川壓住森仔先(因為森仔易肥d)

引用:
原帖由 AcE____kIlleR 於 2009-6-13 15:19 發表
你知唔知阿屎係邊個 就係佢自己  71哥 唔好聽佢意見 佢想讚自己 特登唔做你d鏡頭
我只係聽你意見

引用:
原帖由 AcE____kIlleR 於 2009-6-13 15:36 發表
我也只跟你玩
其實你係vlan 有冇申請做路人團/正式團?

引用:
原帖由 AcE____kIlleR 於 2009-6-13 15:40 發表
我1級 你話得唔得呢= =
點知你有冇分身,唉,仲諗住同你打場計分戰

引用:
原帖由 AcE____kIlleR 於 2009-6-13 15:42 發表
你都係得1級  打鬼到計分戰咩
我有分身ac,e家正式團tim la wo....

引用:
原帖由 AcE____kIlleR 於 2009-6-13 15:45 發表
叫咩名a____a??
唔話你知,到你15 lv 打到計分咪知,你比心機

引用:
原帖由 AcE____kIlleR 於 2009-6-13 16:01 發表
我先唔會升到15lv   話俾我聽啦  另同你做個fd 加我msn :
[email protected]    (仲有我只係幫手做影片 唔係佢果個團)
加msn 做咩???比相我睇你真人咪加

引用:
原帖由 [SwEeT]孫 於 2009-6-27 15:29 發表
某人講過  快攻 勝是99%    敗的1%是悲哀 -____-|||
如果街場,撞正對面全清兵€英

會唔會仲係99% win,,.,,

發新話題