發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 團隊登記/約戰專區

[Close]
團隊名稱 - 樽團

團隊性質 - Coop(專家)加娛樂
接受約戰 - 否

團隊代表 - 膠樽
                 樹蕉
團員: 花樽  
樽裝維他奶
汽水樽
我不是柒頭水樽
爛樽
玻璃樽
鮑樽
phone樽
∣v*咖啡樽*v∣  
鬱姬樽
爽歪歪酸奶樽
細樽* (   
鏹水樽
糖果樽
牛油樽
大大樽
酒樽
天拿水樽
母乳樽
明樽

我想加入RoSe,但喺小狼幾日都未復我 - -|||

團隊登記/約戰專區   報團 仲受不受理  THX

受理                                -

團隊登記/約戰專區   報團 仲受不受理  THX

受理                                -

團隊名稱 - KÐT
團隊性質 - Versus
接受約戰 - 否

團隊代表人
ܜKÐT×Keita               -VLAN-龍﹏。
ܜKÐT׃ą£℃ơɱ        -VLAN-stephen3433

ܜKÐT×皮蛋                -VLAN-peterchan1217

ܜKÐT×hihi1210          -VLAN-

ܜKÐT×BLADE            -VLAN-牛腩殺手

ܜKÐT×JoHn               -VLAN-

隊員名單

ܜKÐT×batmanyiu

ܜKÐT×kiLl﹏Q
ܜKÐT×Simon
ܜKÐT×柴九
ܜKÐT×人蠢有若依

ܜKÐT×Kilplix

ܜKÐT×潘多拉之心

ܜKÐT×依韻小龍

ܜKÐT×吉村春袋子

ܜKÐT×Nokia

ܜKÐT×=★欣欣☆=         -VLAN-yin1002006

ܜKÐT×orange

ܜKÐT×Mr.C

ܜKÐT×sapphire4890

ܜKÐT×那鬼怪

ܜKÐT×eddy

ܜKÐT×Edmund

ܜKÐT×﹏〤烙印〥

ܜKÐT×torres

ܜKÐT×飛

ܜKÐT×Toni

ܜKÐT×米分 月昜           -VLAN-makhobun1

ܜKÐT×周杰倫

ܜKÐT×yo_iamsean

ܜKÐT×Siu洋

ܜKÐT×西門吹水

ܜKÐT×苍井そら

ܜKÐT×士迪雞

ܜKÐT×`★sölo;

ܜKÐT×繽紛樂

ܜKÐT×Davy

ܜKÐT×水䒷小王子@伊藤~誠

ܜKÐT×Ya Fai

ܜKÐT×Lun

ܜKÐT×T-REX仔

ܜKÐT×咖哩月餅

ܜKÐT×小霖退熱貼

ܜKÐT×kevinhi123

ܜKÐT×蘆薈小小粒

ܜKÐT×areyoucrazy-_-v

ܜKÐT×俺に翼はある

ܜKÐT×lok

爽呀.......咁多..............................

無人處理申請.... 快d受理

引用:
原帖由 hihi1210 於 10-9-2009 10:17 PM 發表
無人處理申請.... 快d受理
#1已說明請於發表名單後pm 版主= =你有pm我嗎..我見唔到有...
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

回復 40# 的帖子

stephen3433話pw左你仲味理?

我有發出短信的...可看這裹= =

算吧,我再重新發信給你

引用:
原帖由 stephen3433 於 19-9-2009 11:42 AM 發表
我有發出短信的...可看這裹= =

算吧,我再重新發信給你
but我之前一路都收5到你pm   可能太多pm miss左
我病左一個月返黎之後個pm爆晒@@
下次如果你地搵5到我可以叫夢搵我
已加入名單

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

=3=Crazy !_! 辛苦你了

我想反映一D野=.=用IE 的玩家就咁開網頁睇唔到我地團-.-要按實果個小WEBSITE然後用滑鼠拉下先見到....唔知有冇方法將佢增大呢Please

發新話題