發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 團隊登記/約戰專區

[Close]

Left 4 Dead 團隊登記/約戰專區

現有團隊列表

為了方便各位約戰  或  日後可能舉辦比賽活動

希望各團隊留下資料   登記一下

但請守好以下規條

• 團隊成員必須為十名以上方可登記(包括團長副團長等高層)
  • 為免與閣下團隊有仇之搞事者騷擾閣下  請勿貼上任何連絡資料  如要約戰 請以PM相約
  • 在登記資料後 如有更新 如新人加入 請盡快編輯帖子
  • 請於登記後PM本人以便製作目錄 及 PM我提供連絡你的方法
  • 可在最頂部份加上團隊招人之類的廣告 但請勿貼上 任何論壇網址
  • 希望大家互相尊重   除了團隊代表人以外任何人   皆不可代表該團隊 代表人可以多人
  • 如接受約戰團隊 必須由該團連絡人貼上本登記

請依以下格式登記團隊資料

引用:
團隊名稱 -

團隊性質 - Coop(難度) / Versus / Survival

接受約戰 - 是/否

團隊代表 - game名 - vlan 常用帳號

團員名單 - game名 - vlan 常用帳號   <---請勿貼出密碼
如不補上vLan常用帳號之團員 將不能代表該團參加任何比賽活動

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 timtom010 於 2009-6-17 11:43 AM 發表
[離題但係同比賽有關]我想問下†.GaGa V.i.b
可以同時加入兩個團.但不可以同時代表2個團參賽.
例如某人進了a團和b團
他代表了a團參賽 就不可以代表b團參賽
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 682 於 2009-6-18 09:57 PM 發表
團隊名稱 - WFC? Group

團隊性質 - Versus Versus just for fun

接受約戰 - 否

團隊代表 - †.GaGa V.i.b
點解你個團會有我份 我好似冇入過

你家陣擺我上木台定係神台?
Gaming Live

引用:
原帖由 682 於 2009-6-23 02:09 PM 發表

我想係照copy d野上去架咋
邊個卑個list你架

佢陰你wor
Gaming Live

引用:
原帖由 arexzy47 於 2009-6-25 03:44 PM 發表
好多人呀
會唔會好激呢?
團隊登記又唔係比賽報名
可以激得去邊呀
Gaming Live

引用:
原帖由 hiluncer99 於 2009-6-30 03:05 PM 發表
請問~兩個人叫唔叫團架@@!?
睇清楚#1再問野
Gaming Live

引用:
原帖由 hihi1210 於 10-9-2009 10:17 PM 發表
無人處理申請.... 快d受理
#1已說明請於發表名單後pm 版主= =你有pm我嗎..我見唔到有...
Gaming Live

引用:
原帖由 stephen3433 於 19-9-2009 11:42 AM 發表
我有發出短信的...可看這裹= =

算吧,我再重新發信給你
but我之前一路都收5到你pm   可能太多pm miss左
我病左一個月返黎之後個pm爆晒@@
下次如果你地搵5到我可以叫夢搵我
已加入名單

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Gaming Live

引用:
原帖由 stephen3433 於 24-9-2009 08:29 PM 發表
我想反映一D野=.=用IE 的玩家就咁開網頁睇唔到我地團-.-要按實果個小WEBSITE然後用滑鼠拉下先見到....唔知有冇方法將佢增大呢Please
下次此種情況可以直接PM我~不必使用回覆
會比較快捷得到直接的處理
這麼遲才回覆你很抱歉
Gaming Live

發新話題