發新話題

咩係正規團?

[Close]
引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-6-24 11:13 發表
andy得閒教我玩喇-b-
你想學? 加我msn  [email protected]

引用:
原帖由 ME]diaoxie 於 2009-6-23 20:24 發表

你想學? 加我msn  [email protected]
係e到教ok架啦 吾該你啦
太想你♥

唔實戰 教極都有限

恩恩   無實戰  紙上談兵 無咩用...

恩恩   無實戰  紙上談兵 無咩用...

學我講野@F@V@V@V@V@V@V@V@V@V@

最好比dia sm幾十場就會好勁了
dia團長 全團最勁

引用:
原帖由 ME]Kens 於 2009-6-24 23:02 發表
最好比dia sm幾十場就會好勁了
dia團長 全團最勁
我想問既係點樣先可以搞個個人簽名 點放d圖上去架?
太想你♥

[ img]你要ga圖片[/ img]
空白自del

如果你真系有心學 就加我msn [email protected]
如果只系post野  我覺得正規區唔歡迎你...

回復 23# 的帖子

你要找一個網上空間上傳圖片....之後就會得一個imgcode...

[ img](img code)[/ img]
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 ME]diaoxie 於 2009-6-25 00:45 發表
如果你真系有心學 就加我msn [email protected]
如果只系post野  我覺得正規區唔歡迎你...
第一 我真係有心係正規區開POST

第二 我係因為岩岩20積分可以放圖係個人簽名

第三 我真係吾知咩係正規團

-EnD-
太想你♥

ok~~
可能飛星ga出現
以為= =+你為左分數系度搞搞震~_~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ME]diaoxie 於 2009-6-25 01:48 發表
ok~~
可能飛星ga出現
以為= =+你為左分數系度搞搞震~_~
飛星<---係邊個?

太想你♥

個人簽名

-

太想你♥

發新話題