發新話題

山王replay 連 教學

[Close]
引用:
原帖由 barbee123 於 2009-7-11 09:19 發表
無人叫你一早開定架嘛
吾開定= 直毛 捉死左. 捉左= 過幾秒衝入泥sm
人無千日好 花無百日紅

出忍刀無咩用         

你橫點都係閃

回復 16# 的帖子

本人也打過無數次團戰  

毛利多數都只吃兵 都不會太管你

你只要守兵塔食兵 w技 有1x多秒  你食完兵 返埋塔都夠時間

如果你咁都比人抓到 我想你的反應有一定限度了 還要有護符  

如果樓主不懂放馬眼 我就會有另一個睇法

每個人有唔同玩法  個人團戰經驗而已

我就覺得落石先 食兵一定會快過出閃鞋先

口講無憑 要實戰才知而已

這只是討論一下而已

小小意見 不喜勿插
落石仲未出 哪麼早出回魔有用嗎?

引用:
原帖由 柚夜 於 2009-7-11 19:41 發表
本人也打過無數次團戰  

你只要守兵塔食兵 w技 有1x多秒  你食完兵 返埋塔都夠時間

如果你咁都比人抓到 我想你的反應有一定限度了 還要有護符  

如果樓主不懂放馬眼 我就 ...
? 真的嗎?  無數次團戰  
我睇應該吾會太多次...
色玩既人 都會直毛雙殺^^      
人無千日好 花無百日紅

又整   教學wow          你有幾多個英雄教學???

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-11 11:02 發表

教新手貼喔= =   不是個個都好似你彬哥甘尾刀食=.=         
引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-12 21:23 發表

? 真的嗎?  無數次團戰  
我睇應該吾會太多次...
色玩既人 都會直毛雙殺^^      
我忘了看這個回覆 原來是教新手玩的

識玩既雙殺

如果打過某些團

團戰一到3等 聯合的輔手都會3抓中 你說的識玩 是打路人嗎?

團戰的 不止毛直殺  是3 殺的阿0.0

還有你護符只要沒被破 我真的很難想到會比秒0.0

還有出裝都要看個人技術

而出啥裝 這是教新手的 難怪會有這套裝備 就算你雙魔免+ 護符

你給個不懂開魔免的人玩 有啥分別

還有毛聖光彈 暈的時間給直江變 但山王石化先能破毛利2秒暈的時間

只要盾沒破 我真的想像不到山王龜塔食兵會被殺

你的反應 和馬眼都不懂得放 就算配什麼裝都會被抓吧

同埋 請問樓主真的有打過團戰嗎

會善用中路的暗位和馬眼嗎 ?

還有打團戰的次數 我想會比你更多
引用:
原帖由 柚夜 於 2009-7-10 18:45 發表
山王應該不用太早期魔水吧 有自身技能

只要龜一點吃兵 都不會死吧
引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-11 03:30 發表
團戰 人地直毛會camp入泥^^ 你開完1技 人地衝入泥
我睇你都係死路一條               
落石電捲係甘食冰 (開1技出去食冰,人地衝入泥=魔免)
可以保證你不會死喔^^ 落石要盡快換鬼丸 電捲換水計 魔符換風計

你的教學說保證不會死  

可是我說守塔吃兵 你又話比人camp 點都係死路一條 咁你會否有點自打嘴巴 ?
引用:
原帖由 barbee123 於 2009-7-11 09:19 發表
無人叫你一早開定架嘛
引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-11 11:02 發表

吾開定= 直毛 捉死左. 捉左= 過幾秒衝入泥sm
還有你說過幾秒入塔 那你不是就有視野範圍嗎

這樣你都不懂閃介 和清酒 我想你的團戰經驗 有限

討論還討論 別過火啊

回復 23# 的帖子

恩 只是用自己經驗 和別人的經驗討論一下

看看自己有否錯誤的地方 等我可以改善一下

通常 果/宇 都係會長輔槍神.只有直江 先會幫殺中. 你說一開頭3殺中 嗯 只是一開頭.跟住吾會再有^^            
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-12 23:43 發表
通常 果/宇 都係會長輔槍神.只有直江 先會幫殺中. 你說一開頭3殺中 嗯 只是一開頭.跟住吾會再有^^            
你說了 和沒說有啥分別

你說的 基本上打過團戰的都知道

可是你一直沒回答我已上的問題

請你先了解我的回覆內容

再想想我門討論的話題是啥吧

不然只是一直在口水戰中

可是我說守塔吃兵 你又話比人camp 點都係死路一條 咁你會否有點自打嘴巴 ?
你認為你守係塔到吾會死? 毛光直變 雙大吾會死?      真可笑

原帖由 天下為|神 於 2009-7-12 23:43 發表
沒分別?     難道你一定不會被直毛 雙捉.永遠死守係塔..
我睇你應該很強勁. 你問下人 邊個山王吾出魔水吧      

我玩了信長都三年多.團戰都二年多.
我都不太想跟你在口水戰中      
人無千日好 花無百日紅

實戰 最好
有得睇 口水無胃            98

引用:
原帖由 CrusadersζL.J 於 2009-7-13 01:14 發表
實戰 最好
有得睇 口水無胃            98
已約他們友誼賽了            
人無千日好 花無百日紅

唔知邊對會贏呢.........
    真係期待 ..這戰...     希望留rp
....

發新話題