發新話題

山王replay 連 教學

[Close]
話說, 我岩岩學玩團戰果陣都係跟柚夜學野..

咁早合閃鞋真係冇咩益處, 只會加3防, 不加能力未能助長到山王更快成長.

樓主話此貼係教新手, 我覺得教新手最好方法都係上個魔水 護身符 閃界 暴風褲 電卷 電刀 慢慢龜塔吃兵最易

而既然柚夜都係發表個人意見,

樓主要証明自己既觀點也不用出到友誼戰這一招, (都已有REPLAY教學了, 讀者有權自己選擇接受邊一套玩法)

再者這友誼戰對本人來說感覺一點都唔友誼

以上都係個人意見ONLY, 不喜勿插, 唔好約友誼戰, LOSER不夠人玩舊版.
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Misuki 於 2009-7-13 04:35 發表
話說, 我岩岩學玩團戰果陣都係跟柚夜學野..

咁早合閃鞋真係冇咩益處, 只會加3防, 不加能力未能助長到山王更快成長.

樓主話此貼係教新手, 我覺得教新手最好方法都係上個魔水 護身符 閃界 暴風褲 電卷 電刀 慢慢龜塔 ...
喔..大家都只係各有方法..可能佢認為佢既方法比較好..但新手可能未必覺得..
所以各有睇法吧           
人無千日好 花無百日紅

oic 1233211234567

人無千日好 花無百日紅

明天打吧

時間要就我門

團我地就唔接你 想私底下打

肯接就留下msn 待我門決定好時間

引用:
原帖由 型棍28 於 2009-7-13 19:41 發表
傻仔.

有800符 仲要清酒?  有清酒仲要魔免?   笑鳥

褲都唔好要 買粒仙豆 好唔好?
呢d叫保險裝                 
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 柚夜 於 2009-7-13 19:16 發表
明天打吧

時間要就我門

團我地就唔接你 想私底下打

肯接就留下msn 待我門決定好時間
[email protected]           
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 型棍28 於 2009-7-13 19:41 發表
傻仔.

有800符 仲要清酒?  有清酒仲要魔免?   笑鳥

褲都唔好要 買粒仙豆 好唔好?
型棍228???

dd sm                    
人無千日好 花無百日紅

我門好了 add你msn 無人應 打的嗎 現在

我覺得前期有酒就唔好要魔免..   帶粒肉好過

要魔免就唔洗酒   帶粒肉  

個人意見

約今天

推做明天打

你門自己慢慢打吧

柚夜你乖乖回到你的online game吧

vlan沒你的事了 閃邊去
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

夜右話上網壞  成日斷  玩唔到信長

回復 46# 的帖子

笑了 ... 唔買魔符??
直江 一變你點  ?? 當你反應快變唔到你 .....
咁隱變???    點??  又當到 ?
    人地唔識昆1技 ??     
打團戰 槍神  佐佐唔魔符 ??
想比直江. 秀吉屈 ??      等死??

山王出魔水有咩問題  ???      
              咁比上3          1技  禁左技           你開到1技 ?
           菊1你又開到1技 ???      

有馬睇位?     馬睇到隱形 ???         
唔合閃鞋???         早合同遲合     咪又係一樣要用  ....

發新話題