發新話題

山王replay 連 教學

[Close]
引用:
原帖由 CrusadersζL.J 於 2009-7-14 19:43 發表
笑了 ... 唔買魔符??
直江 一變你點  ?? 當你反應快變唔到你 .....
咁隱變???    點??  又當到 ?
    人地唔識昆1技 ??     
打團戰 槍神  佐佐唔魔符 ??
想比直江. 秀吉屈 ??      等死??
                  ...
o  咁你不如直上名刀

早買同遲買  咪右係一樣要買

引用:
原帖由 CrusadersζL.J 於 2009-7-14 19:43 發表
笑了 ... 唔買魔符??
直江 一變你點  ?? 當你反應快變唔到你 .....
咁隱變???    點??  又當到 ?
    人地唔識昆1技 ??     
打團戰 槍神  佐佐唔魔符 ??
想比直江. 秀吉屈 ??      等死??
                  ...
咁你不如一開波走場
完場你點都係要走
點解唔開波走?

名刀好平架?
   你話直上就直上架咩

引用:
原帖由 大耳獸 於 2009-7-14 19:53 發表

咁你不如一開波走場
完場你點都係要走
點解唔開波走?
唔講廢話

你直上閃鞋既話

上石速度慢左

食兵時間小左

肥得慢左

係咁

出左落石就 出閃鞋            
我都係咁出         

引用:
原帖由 CrusaDersζYuk 於 2009-7-14 19:55 發表

只想問問你

你玩山王會直上閃鞋?

老實說   山王直上閃鞋  去邊都比人笑
合閃鞋 貪佢+3防  頂兵扣少幾10血
可能佢想咁做掛

出閃鞋 係唔想佢哂位 ok ?

咁你玩咩英都直上閃鞋啦  ^___^  唔洗哂位阿

都話左出左落石先閃鞋囉     =.=
:handshake

玩團戰 肥既速度重要d  定哂位既問題重要d

不明白有什麽好嘈 各人有各人玩法 根本不用爭論

我咪出左落石先...
之後合閃鞋....

新手山王教學  第1件事教左人用鬼丸先啦 ^__^

新手唔識用鬼丸嫁

GAG.......
山王我覺得唔洗咁快買魔水lo
我通常用山王一技就完的時候就走lo
人地出來..你咪閃lo
如果雙大殺你..上路咪推lo
我覺得仲好ar直江大我
都唔洗閃鞋住啦- -我直上鬼國
以我打咁耐團戰的經驗or打過強團無數次的經驗來告訴你- -

點解我個教學貼 變左嘴炮貼??
no嘈-,- 各人不同玩法係甘.
仲有 我地內戰. 吾通為了你們 吾打內戰?
你要知道我地參加左比賽. 要打明天      
人無千日好 花無百日紅

發新話題