發新話題

山王replay 連 教學

[Close]
引用:
原帖由 明天是上泉 於 2009-7-14 20:10 發表
GAG.......
山王我覺得唔洗咁快買魔水lo
我通常用山王一技就完的時候就走lo
人地出來..你咪閃lo
如果雙大殺你..上路咪推lo
我覺得仲好ar直江大我
都唔洗閃鞋住啦- -我直上鬼國
以我打咁耐團戰的經驗or打過強團無數次 ...
上泉終於榮升老屎忽行列了 ?
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

y佢扮正義=.=?                    
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-14 20:34 發表
點解我個教學貼 變左嘴炮貼??
no嘈-,- 各人不同玩法係甘.
仲有 我地內戰. 吾通為了你們 吾打內戰?
你要知道我地參加左比賽. 要打明天        
引用:
原帖由 柚夜 於 2009-7-13 19:16 發表
明天打吧
時間要就我門
團我地就唔接你 想私底下打
肯接就留下msn 待我門決定好時間
引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-13 19:54 發表
[email protected]            
原來你理解能力都有問題的嗎

如果打唔到 就別接團吧 我門一早說了今天打

你為什麼又留msn ?

山王教學?

哪來的自信?

你夜晚 7點幾先同我講話打..
我地日日7點幾 開始內戰..
內戰完好多時都吾打???
難道是我問題?        
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 ak41 於 2009-7-15 02:33 發表
山王教學?

哪來的自信?
教新手而已.. 怎都不能?               
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-14 20:34 發表
點解我個教學貼 變左嘴炮貼??
no嘈-,- 各人不同玩法係甘.
仲有 我地內戰. 吾通為了你們 吾打內戰?
你要知道我地參加左比賽. 要打明天      
我想 是因為你之前約所謂友誼戰的語氣,態度

惹怒了大家吧

引用:
原帖由 CrusaDersζYuk 於 2009-7-15 09:32 發表

惹怒了大家吧
他說我不跟他們打. 他都7點多才add我           
是他先說的我所教的裝不合他意  大家都有各有各玩法而已
沒有什麼對與不對
人無千日好 花無百日紅

camp溫泉100%唔死
no抽水

但係佢話時間要就佢地 你又留msn比佢

引用:
原帖由 LeAtezz76w 於 2009-7-15 10:32 發表
但係佢話時間要就佢地 你又留msn比佢
是喔. 可是我們沒有理由因為他而放棄內戰吧?           
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-15 06:20 發表
你夜晚 7點幾先同我講話打..
我地日日7點幾 開始內戰..
內戰完好多時都吾打???
難道是我問題?        
只能和你說 我團的約戰經理人曾經4點幾-5點期間 add你msn

可是等左好耐你都無回覆我地

之後佢就關左msn

直到我地團戰過後再搵你 你先回覆

仲有 話明要你就我地  我地先打

咁你地幾時打內戰關我地咩事

友誼係你挑既 仲要我地就你地?

同我地打1場 要好耐? 我又唔係你團 我地點知你幾點內戰?

我地都話明 等你內戰完先打都得 但係你又話 我團d人唔洗食飯?  這是耍我門 還是什麼?

家陣你係要我地就你地 定你就我地?

抽下水先

食住花生 等睇戲

無咁大個頭 就唔好帶咁大頂帽

小心笠死

引用:
原帖由 柚夜 於 2009-7-15 18:53 發表

只能和你說 我團的約戰經理人曾經4點幾-5點期間 add你msn

可是等左好耐你都無回覆我地

之後佢就關左msn

直到我地團戰過後再搵你 你先回覆

仲有 話明要你就我地  我地先打

咁你地幾時打內戰關我地咩事

友 ...
你地4點幾-5點幾 我無收到人add我
仲有 我話內戰 跟住你地話我地淆底^^
咩意思            
人無千日好 花無百日紅

發新話題