發新話題

山王replay 連 教學

[Close]
加上影片 效果會更好

閃鞋出了落石後才合會否效果更階

這樣食兵速度會可能會更高一層樓

個人意見 勿小

山王應該不用太早期魔水吧 有自身技能

只要龜一點吃兵 都不會死吧

回復 16# 的帖子

本人也打過無數次團戰  

毛利多數都只吃兵 都不會太管你

你只要守兵塔食兵 w技 有1x多秒  你食完兵 返埋塔都夠時間

如果你咁都比人抓到 我想你的反應有一定限度了 還要有護符  

如果樓主不懂放馬眼 我就會有另一個睇法

每個人有唔同玩法  個人團戰經驗而已

我就覺得落石先 食兵一定會快過出閃鞋先

口講無憑 要實戰才知而已

這只是討論一下而已

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-11 11:02 發表

教新手貼喔= =   不是個個都好似你彬哥甘尾刀食=.=         
引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-12 21:23 發表

毛利多數都只吃兵 都不會太管你
? 真的嗎?  無數次團戰  
我睇應該吾會太多次...
色玩既人 都會直毛雙殺^^      
我忘了看這個回覆 原來是教新手玩的

識玩既雙殺

如果打過某些團

團戰一到3等 聯合的輔手都會3抓中 你說的識玩 是打路人嗎?

團戰的 不止毛直殺  是3 殺的阿0.0

還有你護符只要沒被破 我真的很難想到會比秒0.0

還有出裝都要看個人技術

而出啥裝 這是教新手的 難怪會有這套裝備 就算你雙魔免+ 護符

你給個不懂開魔免的人玩 有啥分別

還有毛聖光彈 暈的時間給直江變 但山王石化先能破毛利2秒暈的時間

只要盾沒破 我真的想像不到山王龜塔食兵會被殺

你的反應 和馬眼都不懂得放 就算配什麼裝都會被抓吧

同埋 請問樓主真的有打過團戰嗎

會善用中路的暗位和馬眼嗎 ?

還有打團戰的次數 我想會比你更多
引用:
原帖由 柚夜 於 2009-7-10 18:45 發表
山王應該不用太早期魔水吧 有自身技能

只要龜一點吃兵 都不會死吧
引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-11 03:30 發表
團戰 人地直毛會camp入泥^^ 你開完1技 人地衝入泥
我睇你都係死路一條               
落石電捲係甘食冰 (開1技出去食冰,人地衝入泥=魔免)
可以保證你不會死喔^^ 落石要盡快換鬼丸 電捲換水計 魔符換風計

你的教學說保證不會死  

可是我說守塔吃兵 你又話比人camp 點都係死路一條 咁你會否有點自打嘴巴 ?
引用:
原帖由 barbee123 於 2009-7-11 09:19 發表
無人叫你一早開定架嘛
引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-11 11:02 發表

吾開定= 直毛 捉死左. 捉左= 過幾秒衝入泥sm
還有你說過幾秒入塔 那你不是就有視野範圍嗎

這樣你都不懂閃介 和清酒 我想你的團戰經驗 有限

回復 23# 的帖子

恩 只是用自己經驗 和別人的經驗討論一下

看看自己有否錯誤的地方 等我可以改善一下

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-12 23:43 發表
通常 果/宇 都係會長輔槍神.只有直江 先會幫殺中. 你說一開頭3殺中 嗯 只是一開頭.跟住吾會再有^^            
你說了 和沒說有啥分別

你說的 基本上打過團戰的都知道

可是你一直沒回答我已上的問題

請你先了解我的回覆內容

再想想我門討論的話題是啥吧

不然只是一直在口水戰中

明天打吧

時間要就我門

團我地就唔接你 想私底下打

肯接就留下msn 待我門決定好時間

我門好了 add你msn 無人應 打的嗎 現在

約今天

推做明天打

你門自己慢慢打吧

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-14 20:34 發表
點解我個教學貼 變左嘴炮貼??
no嘈-,- 各人不同玩法係甘.
仲有 我地內戰. 吾通為了你們 吾打內戰?
你要知道我地參加左比賽. 要打明天        
引用:
原帖由 柚夜 於 2009-7-13 19:16 發表
明天打吧
時間要就我門
團我地就唔接你 想私底下打
肯接就留下msn 待我門決定好時間
引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-13 19:54 發表
[email protected]            
原來你理解能力都有問題的嗎

如果打唔到 就別接團吧 我門一早說了今天打

你為什麼又留msn ?

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-15 06:20 發表
你夜晚 7點幾先同我講話打..
我地日日7點幾 開始內戰..
內戰完好多時都吾打???
難道是我問題?        
只能和你說 我團的約戰經理人曾經4點幾-5點期間 add你msn

可是等左好耐你都無回覆我地

之後佢就關左msn

直到我地團戰過後再搵你 你先回覆

仲有 話明要你就我地  我地先打

咁你地幾時打內戰關我地咩事

友誼係你挑既 仲要我地就你地?

同我地打1場 要好耐? 我又唔係你團 我地點知你幾點內戰?

我地都話明 等你內戰完先打都得 但係你又話 我團d人唔洗食飯?  這是耍我門 還是什麼?

家陣你係要我地就你地 定你就我地?

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-15 23:25 發表

你地4點幾-5點幾 我無收到人add我
仲有 我話內戰 跟住你地話我地淆底^^
咩意思            
約團果個有咁講過?.?

咁我真係笑左 咁好心你就咪亂咁接 哂我地時間一樣

如果我地成班落左網吧 咁你地又唔打 咁我地咪哂左$?

如果比著我add你 我諗唔止咁了

神又係你 鬼又係你   

同埋你中文理解能力應該好低

睇左咁多頁 我回左某幾個回覆 有d問題問你

你一d都無答過只係回d95搭8既野 這何解?

我上一個回覆問你點解內戰完唔打得 你話食飯 耍我地?

又唔答? 定係理解唔到 洗唔洗我簡單講明d?

對著你 我只能笑笑而已

請你放約團那個人對話看看好了  

我都好奇你地講過咩 仲有

你地內戰點解一開波唔講明? 我地話明夜晚打 時間你地就我地

你依家話內戰又話咩唔洗食飯 搞笑? 這是什麼行為

夜晚你地唔打得 咁你地就咪接   飛機團一個

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-7-16 00:35 發表

那你威威吧 不接好了.
當我地錯  吾打      
你仲威啦 接完 唔打

乜你有岩過?  當你錯 搞笑 家陣你飛我地飛機= 岩?

只係想搞個清楚 你係咪玩緊我地而已

團係你挑 飛機又係你飛

家陣又係我地團版 你團員係度話約戰

依家係咪玩緊我地?.?

件事就這樣告一段落好了

發新話題